logo
امروز : چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۵۱
[ شناسه خبر : ۴۶۱۰۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان طارم:

طارم میزبان جشنواره گیلاس می‌شود

طارم-میزبان-جشنواره-گیلاس-می‌شود
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان طارم با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری روستاهای شیت و ولیدر، از برگزاری جشنواره گیلاس در این مناطق خبر داد.

منوچهر یارمحمدی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا» با اشاره به اهمیت محصول گیلاس در شهرستان طارم، از پیش‌بینی برداشت یک هزار و ۳۰۰ تن گیلاس از باغات طارم خبر داد.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه گیلاس یکی از اصلی‌ترین محصولات باغی شهرستان طارم به‌شمار می‌رود، افزود: این محصول در مناطق سردسیری کشت می‌شود و در شهرستان طارم، بیش‌تر در روستاهای شیت و ولیدر کشت می‌شود.

به گفته رئیس جهاد کشاورزی شهرستان طارم، مساحت زیر کشت گیلاس در شهرستان ۴۶۰ هکتار است و پیش‌بینی می‌شود از این میزان، یک هزار و ۳۰۰ تن گیلاس تولید و روانه بازار شود.

وی با اشاره به اهمیت مقابله با آفات در حفظ و افزایش تولید گیلاس، اظهار داشت: مهم‌ترین آفت محصول گیلاس، مگس گیلاس است که از سال ۱۴۰۳ برای اولین‌بار، ایستگاه‌های ردیابی این آفت در روستاهای شیت و ولیدر دایر شده است.

یارمحمدی افزود: این آفت به‌صورت پنج‌روزه رصد می‌شود و درصورت طغیان، به بهره‌برداران و باغداران اطلاع‌رسانی کامل صورت می‌گیرد. همچنین، کلاس‌های آموزشی لازم نیز در این روستاها برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه ۸۵۰ نفر بهره‌بردار در باغات گیلاس شهرستان طارم مشغول به فعالیت هستند، از صدور ۲۰۰ تن برگه مجوز صادرات محصول گیلاس توسط حفظ نباتات جهاد کشاورزی شهرستان طارم خبر داد.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان طارم با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری روستاهای شیت و ولیدر، از برگزاری جشنواره گیلاس در این مناطق خبر داد.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه روستاهای شیت و ولیدر مناطق گردشگری هستند، برای جذب گردشگر و معرفی این پتانسیل به سراسر کشور و حتی کشورهای دیگر، در روزهای ۲۲ و ۲۳ خردادماه جشنواره گیلاس را در این مناطق برگزار خواهیم کرد 

یارمحمدی افزود: افتتاحیه این جشنواره روز ۲۲ خردادماه راس ساعت ۱۰ صبح با حضور مسئولان شهرستان و استان و همچنین اهالی و باغداران طارم برگزار خواهد شد. 

وی با بیان اینکه مدیریت جهاد کشاورزی طارم غرفه‌هایی را در محل جشنواره برپا خواهد کرد، اظهار داشت: این غرفه‌های جهاد کشاورزی که حالت ترویجی خواهد داشت، به‌مدت دو روز در این جشنواره دایر خواهد بود.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان طارم همچنین از حضور مسئولان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در این جشنواره خبر داد و گفت: این جشنواره‌ها با توجه به اینکه با جذب گردشگر همراه هستند، نقش بسزایی در اقتصاد شهرستان به‌ویژه روستاهای شیت و ولیدر خواهند داشت و موجب فعالیت مجتمع‌های خدمات‌رفاهی و همچنین معرفی محصولات کشاورزی کل شهرستان در کل کشور از طریق این جشنواره‌ها می‌شود.  

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر