logo
امروز : سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۲۵
[ شناسه خبر : ۴۶۰۸۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
استاندار زنجان خبر داد:

افزایش ۲ برابری تجارت زنجان با ترکیه

افزایش-۲-برابری-تجارت-زنجان-با-ترکیه-
استاندار زنجان با اشاره به اهمیت ترکیه به‌عنوان یک شریک تجاری برای استان زنجان، گفت: هدف‌گذاری ما این است که تا پایان سال حجم تجارت و بازرگانی با ترکیه را تا دو برابر افزایش دهیم.

محسن صادقی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ به بررسی وضعیت همکاری‌های اقتصادی و تجاری با ترکیه پرداخت و گفت: محصولات تولیدی کارخانجات ترکیه‌ای در ایران از کیفیت و استاندارد بالایی برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید

وی تصریح کرد: این محصولات مطابق با استانداردهای ملی کشور طراحی و تولید شده‌اند و به همین دلیل می‌توانند به راحتی در بازارهای داخلی رقابت کنند.

استاندار زنجان با اشاره به اهمیت ترکیه به‌عنوان یک شریک تجاری برای استان زنجان، افزود: هدف‌گذاری ما این است که تا پایان سال حجم تجارت و بازرگانی با ترکیه را تا دو برابر افزایش دهیم.

وی توضیح داد: این برنامه شامل ایجاد تسهیلات برای سرمایه‌گذاران و کارآفرینان است تا بتوانند با سهولت بیش‌تری در زمینه‌های مختلف اقتصادی فعالیت کنند. 

صادقی خاطرنشان کرد: این اقدامات نه‌تنها به نفع استان زنجان خواهد بود، بلکه می‌تواند به تقویت روابط اقتصادی بین دو کشور نیز کمک کند.

استاندار زنجان همچنین به چالش‌های ناترازی انرژی که کارخانجات ترکیه‌ای مستقر در ایران با آن مواجه هستند، اشاره کرد و یادآور شد: تمام تلاش ما بر این است که با افزایش همکاری‌ها و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، مشکلات ناترازی برق را حل کنیم، این موضوع به‌ویژه در شرایط کنونی که نیاز به انرژی پایدار و قابل اعتماد برای صنایع بیش از پیش احساس می‌شود، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

صادقی با تأکید بر اینکه به‌زودی ۸۰ مگاوات انرژی برق به ظرفیت استان زنجان اضافه خواهد شد، خاطرنشان کرد: مدیران برق استان نیز برای حل مشکلات برق شرکت‌های ترکیه‌ای آمادگی کامل برای همکاری دارند. این اقدامات نشان‌دهنده عزم جدی استان زنجان برای تقویت روابط اقتصادی و ارتقاء سطح همکاری‌ها با کشورهای همسایه است.

وی خاطرنشان کرد: توسعه همکاری‌های اقتصادی با ترکیه نه‌تنها به نفع استان زنجان خواهد بود، بلکه می‌تواند به رشد و رونق اقتصادی کشور نیز کمک کند و از تمامی بخش‌ها و نهادهای مرتبط درخواست داریم تا با همفکری و همکاری بیش‌تر، زمینه‌های لازم برای تحقق این اهداف را فراهم آورند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر