logo
امروز : جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۵۹
[ شناسه خبر : ۴۶۰۰۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی زنجان:

زنجان مشکل تامین مرغ ندارد

زنجان-مشکل-تامین-مرغ-ندارد
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان با تاکید بر اینکه مشکلی بابت تامین مرغ در زنجان نیست، گفت: جوجه‌ریزی‌ها به‌میزان کافی و حتی بیش از نیاز مصرف معمول بازار انجام شده است.

سید محمدعلی صادقی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه با توجه به تعطیلات پیش‌رو و همچنین فرارسیدن عید سعید قربان تمهیدات و برنامه‌ریزی‌های لازم جهت تأمین و عرضه مناسب مرغ در سطح بازار به طور کامل انجام شده است، اظهار کرد: با همکاری و هماهنگی‌های صورت گرفته در سطح زنجیره تأمین از مرحله جوجه‌ریزی تا کشتار و توزیع، هیچ‌گونه نگرانی از بابت کمبود یا نوسان در عرضه مرغ وجود ندارد.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه در روزها و هفته‌های اخیر جوجه‌ریزی‌ها به‌میزان کافی و حتی بیش از نیاز مصرف معمول بازار انجام شده است، ادامه داد: ظرفیت فعلی عرضه چند برابر میزان مصرف در شرایط عادی است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به اینکه این اقدام به‌منظور پیشگیری از هرگونه خلل در بازار و پاسخ‌گویی مؤثر به تقاضای احتمالی افزایشی در ایام خاص از جمله عید قربان انجام شده است، بیان کرد: عید قربان همواره یکی از مناسبت‌هایی است که در آن تقاضا برای فرآورده‌های دامی و به‌ویژه گوشت مرغ افزایش چشم‌گیری می‌یابد.

وی عنوان کرد: با توجه به این موضوع برنامه‌ریزی دقیقی در سطح تولید و توزیع صورت گرفته تا عرضه مرغ در این ایام نیز به‌صورت مستمر روان و بدون وقفه ادامه داشته باشد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: همچنین هماهنگی کامل با مراکز کشتارگاه ناوگان حمل‌ و نقل و مراکز توزیع انجام شده تا فرآیند کشتار بسته‌بندی و عرضه مرغ، بدون ایجاد گلوگاه یا تأخیر مانند روزهای عادی صورت گیرد.

صادقی ادامه داد: علاوه بر این نظارت‌های میدانی و رصد دقیق از بازار در دستور کار قرار گرفته تا از هرگونه تخلف احتمالی مانند احتکار یا گران‌فروشی جلوگیری شود.

وی گفت: دستگاه‌های نظارتی و پشتیبانی نیز آمادگی کامل دارند تا در صورت بروز هرگونه مشکل به‌سرعت وارد عمل شده و شرایط بازار را مدیریت کنند.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان افزود: با اطمینان می‌توان گفت که برای ایام تعطیلات و عید قربان، تمامی اقدامات پیشگیرانه و اجرایی برای تأمین پایدار و مطلوب مرغ در بازار انجام شده است. 

صادقی ادامه داد: هیچ‌گونه کمبودی در این زمینه وجود ندارد و هم‌وطنان می‌توانند با آرامش خاطر نیازهای خود را تأمین کنند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر