logo
امروز : جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۰۲
[ شناسه خبر : ۴۵۹۱۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
معاون بازسازی روستایی بنیاد مسکن زنجان عنوان کرد:

افزایش سقف تسهیلات مسکن روستایی در زنجان

افزایش-سقف-تسهیلات-مسکن-روستایی-در-زنجان
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: توجه به مصوبات جدید و سیاست‌های حمایتی دولت، سقف تسهیلات مسکن روستایی به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.

سید محمدحسین موسوی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه سال گذشته تسهیلات در نظر گرفته شده برای بخش مسکن روستایی مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان بود که با نرخ سود بانکی ۵ درصد و دوره بازپرداخت ۲۰ ساله ارائه می‌شد، اظهار کرد: این تسهیلات به‌منظور حمایت از اقشار مختلف جامعه، به‌ویژه در حوزه مسکن روستایی، اختصاص یافته بود تا بتوانند با شرایط مناسبی خانه‌سازی یا بازسازی کنند. 

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه امسال اما با توجه به مصوبات جدید و سیاست‌های حمایتی دولت، سقف تسهیلات مسکن روستایی به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است که این رقم قابل توجه می‌تواند نقش مؤثری در بهبود وضعیت مسکن روستایی ایفا کند، ابراز کرد: این تسهیلات نیز با همان نرخ سود ۵ درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله ارائه می‌شود که شرایط پرداخت آن برای مردم بسیار مساعدتر شده است.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه با این حال در مصوبات هیأت وزیران قید شده که ضمانت پرداخت این تسهیلات باید به صورت سفته زنجیره‌ای باشد، بیان کرد: سفته زنجیره‌ای به‌عنوان یکی از روش‌های ضمانت بوده و به‌نظر می‌رسد در فرآیند پرداخت تسهیلات مشکل‌ساز شده است، چرا که بسیاری از بانک‌ها به صورت سلیقه‌ای عمل کرده و سفته‌های زنجیره‌ای را قبول نمی‌کنند.

وی ادامه داد: این مسئله باعث ایجاد موانع و سختی‌هایی برای دریافت کنندگان تسهیلات شده و روند دریافت وام را دشوارتر می‌کند و بنابراین لازم است که هماهنگی بیش‌تری بین بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی صورت گیرد تا این موضوع تسهیل شده و تسهیلات به راحتی به متقاضیان واقعی پرداخت شود.

موسوی بیان کرد: تسهیلات حمایتی در حوزه مسکن به‌ویژه برای مناطق روستایی یکی از سیاست‌های کلیدی دولت به‌شمار می‌آید که با هدف بهبود کیفیت زندگی، کاهش مهاجرت به شهرها، و تقویت زیرساخت‌های سکونتی در این مناطق به اجرا درمی‌آید.

وی با اشاره به اینکه این تسهیلات معمولاً به‌صورت وام‌های کم‌بهره یا بلندمدت ارائه می‌شوند و به اقشار کم‌درآمد و متوسط جامعه اختصاص دارند تا بتوانند خانه‌ای مناسب برای خود و خانواده‌شان بسازند یا خانه‌های فرسوده و ناایمن را بازسازی کنند، گفت: اجرای چنین طرح‌هایی نه‌تنها موجب بهبود وضعیت سکونتی مردم روستاها می‌شود، بلکه اشتغال‌زایی در حوزه ساخت‌ و ساز و رونق اقتصادی محلی را نیز در پی دارد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر