برگزاری جشنواره «طعم امید» در زنجان

سید میکائیل موسوی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ با بیان اینکه افراد دارای معلولیت بخش ارزشمندی از جامعه هستند که با وجود محدودیتهای جسمی، ذهنی یا حسی در عرصههای مختلف فرهنگی، هنری، ورزشی و اقتصادی نقشآفرینی میکنند، گفت: جشنواره «طعم امید چهار» یک رویداد منطقهای و مسابقه آشپزی است که در تاریخ ۲۲ خردادماه و با همکاری ادارهکل بهزیستی و ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان برگزار میشود.
بیشتر بخوانید
وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره معرفی خوراکها و غذاهای سنتی ایرانی و همچنین نمایش توانمندیهای افراد دارای معلولیت در حوزه آشپزی و هنرهای مرتبط با صنایعدستی و گردشگری است.
سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی زنجان با اشاره به اینکه این جشنواره برای نخستینبار در این استان برگزار میشود، عنوان کرد: جشنواره «طعم امید چهار» فرصتی ارزشمند برای معرفی فرهنگ خوراک بومی و سنتی زنجان است. علاوه بر این نمایش توانمندیهای افراد دارای معلولیت در این جشنواره گامی مهم در راستای فرهنگسازی و ایجاد بسترهای مناسب برای حضور اجتماعی این افراد خواهد بود.
وی بیان کرد: همزمان با این رویداد غرفههای مختلف صنایعدستی، سوغات محلی و نمایشگاه خوراکهای سنتی برپا میشود که بازدیدکنندگان میتوانند علاوه بر تماشای مسابقات آشپزی، از محصولات فرهنگی و هنری استان زنجان نیز بازدید و خریداری کنند.
موسوی با اشاره به نقش رویدادهای فرهنگی در معرفی ظرفیتهای گردشگری و تقویت همبستگی اجتماعی گفت: برگزاری چنین جشنوارههایی میتواند علاوه بر معرفی فرهنگ و هنر بومی به افزایش نشاط اجتماعی و مشارکت اقشار مختلف مردم در فعالیتهای فرهنگی و هنری کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: از علاقهمندان به حوزه آشپزی و صنایعدستی دعوت میکنیم تا با حضور در جشنواره « طعم امید چهار» ضمن حمایت از توانمندیهای افراد دارای معلولیت با ظرفیتهای بومی استان زنجان بیشتر آشنا شده و از برنامههای متنوع فرهنگی و هنری آن بهرهمند شوند.
سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی زنجان ابراز کرد: این جشنواره در استانهای مختلف از جمله تهران، گیلان، مازندران، گلستان، قزوین و دیگر استانهای شمالغرب کشور برگزار شده و با استقبال گستردهای روبهرو شده است.
انتهای خبر/