logo
امروز : یکشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۴۵
[ شناسه خبر : ۴۵۷۸۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان خدابنده مطرح کرد:

سد تالوار حلال مشکل آب شهرستان خدابنده

-سد-تالوار-حلال-مشکل-آب-شهرستان-خدابنده
رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان خدابنده گفت: آب انتقالی سد تالوار مشکل تامین آب شرب شهرستان خدابنده را حل می‌کند.

عباس کریمی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ اظهار کرد: اداره امور آب و فاضلاب شهرستان خدابنده از سال گذشته تا به امروز با همدلی و همکاری خوب مردم و مسئولان نهادها طرح‌هایی را انجام داده است.

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به حفاری ۳۲ حلقه چاه و تجهیز بعضی از این چاه‌ها، افزود: تعداد ۱۰ روستا با حفاری این چاه‌ها از تنش آبی خارج شدند.

رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان خدابنده ادامه داد: همچنین حفاری یک رشته قنات و هم‌چنین دو باب مخزن به بهره‌برداری رسیده و ۱۸۰ کیلومتر شبکه توزیع اجرا شد.  

وی با بیان اینکه تجهیز این چاه‌ها توسط شرکت آب و فاضلاب شهرستان خدابنده انجام شده است، گفت: مخزن آب ۵ هزار مترمکعبی شهر قیدار با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان احداث شده است.  

کریمی با بیان اینکه تجهیز چاه شهر نوربهار تا پایان خردادماه سال جاری به اتمام می‌رسد، افزود: با برنامه‌ریزی انجام شده ۱۰ روستا تا سه ماهه اول سال، ۲۰ روستا تا سه ماهه سوم سال و در صورت تامین اعتبار ۱۵ روستا تا ۶ ماهه دوم سال از آب شرب بهره‌مند خواهد شد. 

 رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان خدابنده ادامه داد: ۳۲ حلقه چاه که در حال تجهیز هستند در سال جاری به بهره‌برداری خواهند رسید.  

وی به وضعیت آب شرب شهر کرسف اشاره کرد و گفت: سال پیش حلقه چاهی در این شهر حفاری شد و مخزنش به بهره‌برداری رسید و مشکل آب شرب این شهر مرتفع و از تنش آبی خارج شد. 

 کریمی با اشاره به مشکل آب شهر سهرورد بیان کرد: یک حلقه چاه در این شهر حفاری شد ولی بخاطر مشکل کم آبی که داشتند آب قابل ملاحظه‌ای در آن‌جا مشاهده نشد.

رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان خدابنده ادامه داد:  آب انتقالی سد تالوار مشکل آب شرب شهرستان خدابنده را حل می‌کند و این کار نیازمند یک سری تمهیدات مانند ایجاد مخزن ۸ هزار مترمکعبی و اصلاح ۲۰۴ کیلومتر شبکه و ۱۰۰ کیلومتر خط ترانزیت است که باید در برنامه‌ها گنجانده شود.  

وی به بحث مسکن ملی و تنش آبی که در شهر قیدار اشاره کرد و گفت: باید به دنبال تامین منبع جدید باشیم و آن را پیش‌بینی کنیم.  

کریمی تصریح کرد: در حال حاضر شبکه توزیع و اسناد به مناقصه گذاشته شده است و در حال سپری شدن مراحل خود است.  

رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان خدابنده ادامه داد: از عموم مردم درخواست می‌شود برای مدیریت مصرف و فرهنگ صحیح مصرف درست آب کمک‌رسان باشند تا بتوانیم امسال هم از تنش آبی عبور کنیم. 

 وی خطاب به روستائیان در بحث آبیاری فضای سبز، باغ و باغچه که باعث ایجاد تنش آبی می‌شود، گفت: در این زمینه همکاری لازم و همدلی را داشته باشند و برای مصرف بهینه‌تر اقدامات موثرتری انجام دهند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر