logo
امروز : شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱:۳۲
[ شناسه خبر : ۴۵۴۶۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیرکل راه آهن منطقه شمالغرب عنوان کرد:

اتصال شهرک صنعتی زنجان به شبکه ریلی

-اتصال-شهرک-صنعتی-زنجان-به-شبکه-ریلی-
مدیرکل راه آهن منطقه شمالغرب گفت: طبق پیش‌بینی‌ها پروژه اتصال شهرک صنعتی زنجان به شبکه ریلی کشور یک تا دو ماه آینده به بهره‌برداری کامل می‌رسد.

منوچهر صفری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه پروژه اتصال شهرک صنعتی زنجان به شبکه ریلی کشور یکی از طرح‌های زیربنایی مهم در حوزه حمل‌ و نقل و توسعه صنعتی استان زنجان به شمار می‌رود که باعث توسعه استان خواهد شد، اظهار کرد: زیرسازی این پروژه در ابتدا بر عهده شرکت شهرک‌های صنعتی بوده که انجام آن قریب به ۲۰ سال به طول انجامیده است. 

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه این مدت زمان طولانی به‌دلیل پیچیدگی‌های اجرایی محدودیت منابع مالی و لزوم هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف اجرایی باعث شده بود که روند توسعه این زیرساخت با کندی مواجه شود، ابراز کرد: با این حال در سال گذشته مسئولیت تکمیل عملیات زیرسازی این پروژه به راه‌آهن شمالغرب واگذار شد.

مدیرکل راه آهن منطقه شمالغرب کشور با اشاره به اینکه از زمان ورود راه‌آهن شمالغرب به پروژه شاهد جهشی در سرعت عملیات اجرایی بوده‌ایم به‌طوری‌که در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در این بخش حاصل شده است، ابراز کرد: بخش عمده هزینه‌های این پروژه مربوط به مرحله روسازی است که اکنون راه‌آهن شمالغرب به صورت جدی پیگیری می‌کند. 

وی با تأکید بر اینکه طبق اعلام مسئولان هزینه‌هایی که راه‌آهن شمالغرب برای این پروژه تقبل کرده حدود سه برابر میزان هزینه‌کرد شرکت شهرک‌های صنعتی در مرحله زیرسازی بوده که نشان‌دهنده عزم جدی برای تکمیل هرچه سریع‌تر این طرح است، بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پیش‌بینی می‌شود که این پروژه تا یک الی دو ماه آینده به بهره‌برداری کامل برسد.  

مدیرکل راه آهن منطقه شمالغرب گفت: با بهره‌برداری از این مسیر ریلی شهرک صنعتی زنجان به شبکه سراسری راه‌آهن کشور متصل خواهد شد، این اتفاق می‌تواند تحولی بزرگ در حمل‌ و نقل کالاها و مواد اولیه واحدهای تولیدی مستقر در این شهرک ایجاد کند.

صفری با اشاره بر اینکه از مهم‌ترین مزایای این اتصال ریلی کاهش ترافیک سنگین جاده‌ای در مسیرهای منتهی به شهرک صنعتی است، گفت: در حال حاضر حمل‌ و نقل جاده‌ای بار مشکلات متعددی از جمله آلودگی هوا، تخریب زیرساخت‌های شهری، بروز تصادفات و ایجاد مزاحمت برای ساکنین مناطق مسکونی اطراف به همراه دارد. 

وی با تأکید بر اینکه با انتقال بخش قابل‌توجهی از بار از جاده به ریل می‌توان ضمن افزایش ایمنی، کاهش هزینه‌های حمل‌ و نقل و بهبود عملکرد زیست‌محیطی شرایط بهتری برای توسعه پایدار منطقه فراهم کرد، عنوان کرد: این پروژه نه تنها یک اقدام عمرانی بلکه گامی مؤثر در راستای تحقق سیاست‌های کلان کشور در زمینه توسعه حمل‌ونقل ریلی و کاهش تلفات جاده‌ای است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر