logo
امروز : چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۱:۲۹
[ شناسه خبر : ۴۵۴۰۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
سرپرست اداره‌کل میراث‌ فرهنگی زنجان عنوان کرد:

کارگاه‌های صنایع‌دستی زنجان در انتظار راه دسترسی

کارگاه‌های-صنایع‌دستی-زنجان-در-انتظار-راه-دسترسی-
سرپرست اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌‌دستی استان زنجان گفت: مسیر کندرو کارگاه صنایع‌دستی محدوده غرب زنجان به تبریز نیازمند بهسازی است.

سید میکائیل موسوی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه استان زنجان همواره یکی از قطب‌های اصلی تولید و عرضه صنایع‌دستی در کشور بوده و صنایع مس و چاقوی این استان در سطح ملی و بین‌المللی شهرت دارند، گفت: در این راستا مسیر کندرویی در مسیر غرب زنجان به تبریز قرار دارد و تعداد زیادی از کارگاه‌های فعال صنایع‌دستی به‌ویژه کارگاه‌های تولید مس و چاقو در آن مستقر هستند، در حال حاضر نیازمند بهسازی و ارتقاء است.

بیشتر بخوانید

وی افزود: در این مسیر حدود ۲۰ کارگاه فعال صنایع‌دستی وجود دارد که برخی از آن‌ها نظیر کارگاه‌های مس یاس و نورسینا از بزرگ‌ترین و باسابقه‌ترین واحدهای تولیدی در این زمینه به شمار می‌آیند.

سرپرست اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌‌دستی استان زنجان با اشاره به اینکه این مسیر در حال حاضر به دلیل شرایط فیزیکی نامناسب و آسفالت فرسوده مشکلاتی برای رفت‌وآمد هنرمندان، گردشگران و مسافران ایجاد کرده است، عنوان کرد: هنرمندان شاغل در این محدوده درخواستی را به استانداری استان ارائه کرده‌اند تا اصلاحات لازم در این مسیر انجام گیرد.

وی اضافه کرد: در این درخواست هنرمندان صنایع‌دستی خواستار بهسازی و آسفالت‌ریزی این مسیر کندرو شده‌اند تا علاوه بر سهولت در رفت‌‌وآمد، امکان بازدید گردشگران و مسافران عبوری از این کارگاه‌ها نیز فراهم شود. 

موسوی با اشاره به اینکه تلاش ما بر این است که این مسیر را به‌عنوان یکی از مسیرهای بازدید گردشگری صنایع‌دستی معرفی کنیم، تصریح کرد: با این اقدام مسافران و علاقه‌مندان به هنرهای سنتی می‌توانند ضمن بازدید از مراحل تولید صنایع‌دستی از نزدیک با نحوه ساخت محصولات مسی و چاقوهای زنجانی آشنا شوند.

وی ادامه داد: این بازدیدها می‌تواند شامل مشاهده فرآیندهای چکش‌کاری، سفیدکاری، قلم‌زنی و سایر مراحل تولید باشد که هم برای مسافران جذاب خواهد بود و هم به معرفی ظرفیت‌های استان کمک شایانی می‌کند.

سرپرست اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌‌دستی استان زنجان با اشاره به اینکه صنایع‌دستی بخشی از هویت فرهنگی و تاریخی هر منطقه است، ابراز کرد: زنجان با پیشینه‌ای غنی در این حوزه می‌تواند نقش مهمی در توسعه گردشگری استان ایفا کند. زمانی که گردشگران و مسافران از نزدیک نحوه تولید و هنر دست هنرمندان زنجانی را مشاهده می‌کنند، علاقه‌مند به خرید و حمایت از این تولیدات می‌شوند و این موضوع به رونق فروش و درآمد هنرمندان کمک قابل توجهی خواهد کرد.   

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر