logo
امروز : چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۲۵
[ شناسه خبر : ۴۵۳۰۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 5 دقیقه ]
رئیس فدراسیون ژیمناستیک:

ژیمناستیک زنجان در سطح مطلوبی قرار دارد

ژیمناستیک-زنجان-در-سطح-مطلوبی-قرار-دارد
رئیس فدراسیون ژیمناستیک گفت: هیأت ژیمناستیک استان زنجان با پویایی و تلاش مستمر توانسته است به موفقیت‌های قابل‌توجهی دست یابد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ اینچه درگاهی امروز در نشست سالانه هیأت ژیمناستیک استان زنجان با بیان اینکه این هیأت در یکی از بهترین شرایطی که یک هیأت ورزشی می‌تواند قرار گیرد به فعالیت خود ادامه می‌دهد، گفت: این هیأت با پویایی و تلاش مستمر توانسته است به موفقیت‌های قابل‌توجهی دست یابد.

بیشتر بخوانید

وی افزود: میزبانی‌های خوبی که استان زنجان در سال‌های اخیر داشته نشان‌دهنده ظرفیت‌ها و قابلیت‌های این هیأت است و امید می‌رود با تبلیغات مناسب در فصل تابستان شاهد افزایش تعداد ورزشکاران و علاقه‌مندان به این رشته ورزشی باشیم.

رئیس فدراسیون ژیمناستیک با اشاره به اینکه اگر به گذشته نگاه کنیم و ده سال قبل را با امروز مقایسه کنیم، شاهد نتایج قابل توجهی خواهیم بود، عنوان کرد: فدراسیون ژیمناستیک و لیگ‌های مختلف در حال حاضر در کشور فعال هستند و این خود نشان‌دهنده موفقیت هیأت ژیمناستیک استان زنجان است. رویکرد مثبت این فضا با استقبال خوب ورزشکاران و خانواده‌های آن‌ها همراه شده و این امر به رشد و توسعه بیش‌تر این رشته کمک کرده است.

وی ادامه داد: بخش بزرگی از مسابقات ژیمناستیک با شایستگی در استان زنجان برگزار شده که این موضوع نشان‌دهنده حُسن مدیریت هیأت و توانایی برگزاری رویدادهای بزرگ ورزشی است. 

درگاهی با اشاره به اینکه در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در حق هیأت‌های ورزشی اجحاف‌هایی صورت گرفت، تصریح کرد: سازمان برنامه و بودجه اعتباراتی را از محل بیت‌المال در اختیار وزارتخانه‌ها قرار می‌دهد، اما در توزیع آن باید توجه بیش‌تری صورت گیرد.

وی افزود: هماهنگی میان هیأت‌ها و فدراسیون‌ها نشان‌دهنده این است که روزهای خوبی در انتظار ورزش ژیمناستیک خواهد بود. در سال ۹۵ سند تحول ژیمناستیک نوشته شد و نتایج این موفقیت‌ها حاصل تلاش‌های مستمر تمامی دست‌اندرکاران بوده است. در این سند هشت‌ساله اهداف بلندی ترسیم شد.

رئیس فدراسیون ژیمناستیک با اشاره به اینکه در ده سال گذشته، تعداد اعزام‌های ایران به مسابقات بین‌المللی تقریباً صفر بود، عنوان کرد: در سال ۹۳ حتی هیچ اعزامی نداشتیم. اما اکنون با تلاش‌های صورت‌گرفته، انگیزه ورزشکاران برای رقابت افزایش یافته و این امر می‌تواند به رشد و شکوفایی بیش‌تر ورزش ژیمناستیک کمک کند.

 

تعداد ورزشکاران بیمه شده‌ زنجان محدود است

در ادامه اسلام محمدی‌پور، رئیس اداره ورزش و جوانان استان زنجان به بررسی وضعیت کنونی سالن‌های ورزشی و دغدغه‌های مربیان پرداخت و گفت: شاهد دغدغه‌های مربیانی هستم که در این جامعه بزرگ ژیمناستیک زحمت کشیدند. در برخی از سالن‌های ورزشی شهرستان‌ها تنها با یک تشک باشگاهی افتتاح شده‌اند و مجوزهایی برای فعالیت صادر شده که این موضوع می‌تواند خطراتی را به همراه داشته باشد. 

وی افزود: حرکات ژیمناستیک به‌ویژه برای نوجوانان و جوانان می‌تواند خطرناک باشد، به‌خصوص زمانی که مربیان فاقد کارت مربیگری در این سالن‌ها فعالیت می‌کنند. امیدواریم با نظارت دقیق‌تر رئیس هیأت، شاهد اینگونه موارد نباشیم.

رئیس اداره ورزش و جوانان استان زنجان با اشاره به وضعیت بیمه ورزشی عنوان کرد: در حال حاضر تنها ۵ هزار نفر از ورزشکاران بیمه شده‌اند که این تعداد بسیار کم است، به‌ویژه با توجه به اینکه سالن‌ها تخصصی هستند و انتظار می‌رود استقبال بیش‌تری از آن‌ها صورت گیرد.

وی در ادامه به دومین سالن بزرگ تخصصی ژیمناستیک در شهرستان خرمدره اشاره کرد و ادامه داد: این سالن با سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیارد  تجهیز شده و تمامی امکانات تخصصی ورزشی در آن فراهم است. تقاضا داریم که از طریق استعداد یابی و همکاری با آموزش و پرورش این سالن‌ها پر شوند و توسعه و رشد داشته باشند.

محمدی‌پور همچنین به توسعه لیگ‌های کشوری اشاره کرد و گفت: در سال‌های اخیر لیگ‌های کشوری ژیمناستیک رو به توسعه بوده‌اند و امیدواریم شاهد پیشرفت بیش‌تری در این زمینه باشیم.

وی اضافه کرد: جذب سرمایه‌گذاری‌های بیش‌تر و ارتقاء سطح آموزش مربیان می‌تواند به رشد هرچه بیش‌تر ورزش ژیمناستیک در استان زنجان کمک کند. همچنین، ایجاد انگیزه در ورزشکاران و خانواده‌های آن‌ها می‌تواند موجب افزایش تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته شود.

 

تجهیز سالن اختصاصی برای ۸ شهرستان

در ادامه علی فرامرزلو، رئیس هیأت ژیمناستیک استان زنجان با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ شاهد رشد و شکوفایی ورزشکاران این رشته ورزشی بودیم، گفت: برنامه‌های بسیاری اجرا و پیگیری شد که شامل برگزاری مسابقات، برنامه‌های استعدادیابی، امور مربوط به ورزشکاران، برنامه‌های فرهنگی و همچنین وضعیت مربیان و بیمه ورزشی بودند.

وی افزود: در سال گذشته زنجان میزبان مسابقات لیگ کشوری ایروبیک بانوان بود و امیدواریم که این استان در آینده نیز میزبان باشد. همچنین لیگ آقایان نیز با موفقیت برگزار شد و هیأت ژیمناستیک افتخار داشت که در خدمت تیم ملی باشد. 

رئیس هیأت ژیمناستیک استان زنجان اضافه کرد: مقام‌ها و مدال‌های ارزشمندی از سوی بانوان ورزشکار زنجانی کسب شد و همچنین کاپ اخلاق را نیز به دست آوردیم، که مایه مباهات است.

وی به فعالیت‌های شهرستان‌ها نیز اشاره کرد و گفت: تلاش داریم تا هشت شهرستان فعال در زمینه ژیمناستیک داشته باشیم. چهار شهرستان زنجان، خرمدره، خدابنده و ابهر دارای سالن‌های تخصصی ژیمناستیک هستند که این موضوع باعث افتخار است. ما جزو استان‌هایی هستیم که به این حد نصاب رسیده‌ایم و ۵۰ درصد از شهرستان‌های زنجان دارای سالن اختصاصی ژیمناستیک هستند.

فرامرزلو با اشاره به پرورش ورزشکاران مستعد در شهرستان ابهر تصریح کرد: این شهرستان توانسته است ورزشکاران خوبی را تربیت کند که در مسابقات کشوری نیز اعزام شده‌اند. امید داریم که شهرستان‌های خرمدره و خدابنده نیز تلاش بیش‌تری داشته باشند.

وی افزود: چهار شهرستان کم‌برخوردار داریم که امسال قصد داریم آن‌ها را فعال کنیم و سالن‌های تخصصی برای آن‌ها تجهیز کنیم. به‌ویژه در شهرستان ماهنشان، راه‌اندازی سالن اختصاصی در دستور کار قرار دارد و همچنین در طارم، سلطانیه و ایجرود نیز باید سالن‌هایی داشته باشیم.

رئیس هیأت ژیمناستیک استان زنجان از بازدیدها و سرکشی‌های انجام‌شده از تمامی شهرستان‌ها ابراز کرد: سال گذشته تعداد ۴ هزار و ۹۵۴ ورزشکار سازمان‌یافته داشتیم که از این تعداد، ۲ هزار و ۲۸۹ نفر بانوان و ۲ هزار و ۶۲۵ نفر آقایان بودند.

 

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر