logo
امروز : دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۵۴
[ شناسه خبر : ۴۵۲۳۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان طارم خبر داد:

تنظیم بازار کشاورزی با احداث سردخانه

تنظیم-بازار-کشاورزی-با-احداث-سردخانه
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان طارم گفت: نزدیک به دو سال است که پیگیری احداث سردخانه را در دستور کار قرار داده‌ایم. سردخانه یکی از ملزومات اساسی شهرستان طارم محسوب می‌شود و احداث آن می‌تواند نقش مهمی در حفظ و نگهداری محصولات کشاورزی و تنظیم بازار دارد.

منوچهر یارمحمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا» به تشریح آخرین وضعیت احداث سردخانه در این شهرستان و مسائل مربوط به قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی پرداخت.

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به اهمیت احداث سردخانه برای شهرستان طارم اظهار کرد: جهاد کشاورزی شهرستان طارم نزدیک به دو سال است که پیگیری احداث سردخانه را به‌جد در دستور کار خود قرار داده است. سردخانه یکی از ملزومات اساسی شهرستان طارم محسوب می‌شود و احداث آن می‌تواند نقش مهمی در حفظ و نگهداری محصولات کشاورزی و تنظیم بازار داشته باشد.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان طارم افزود: در جلسات کمیته واگذاری، زمین‌هایی در دهستان دستجرده و شهر آب‌بر برای احداث سردخانه درنظر گرفته شده است و افرادی که درخواست احداث سردخانه داشته‌اند، در حال طی مراحل اداری برای راه‌اندازی این واحدها هستند.

وی در ادامه به چالش‌های پیش‌روی احداث سردخانه در این شهرستان اشاره کرد و گفت: مسئله مهم این است که حجم تولید محصولات کشاورزی در طارم بسیار بالاست. به‌عنوان مثال، ما سالانه حدود ۲۰ هزار تن یک محصول خاص را در شهرستان تولید می‌کنیم. این حجم تولیدی برای یک محصول زیاد است و سردخانه‌هایی که در حال احداث هستند نیز ظرفیت گنجایش تمام این محصول را نخواهند داشت.

یارمحمدی در ادامه اظهار کرد: شهرستان طارم بیش‌از ۴۰۰ هزار تن محصول تولیدی دارد و سردخانه‌های احداثی نیز ظرفیت پذیرش این حجم از محصول را ندارند.

وی تاکید کرد: این موضوع نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای ذخیره‌سازی و فرآوری محصولات کشاورزی در شهرستان است.

در بخش دیگری رئیس جهاد کشاورزی شهرستان طارم در رابطه با قیمت محصولات کشاورزی نیز توضیحاتی ارائه داد و گفت: همه محصولات کشاورزی، تضمینی نیستند. تنها محصولاتی تضمین خرید می‌شوند که جزو کالاهای اساسی باشند، مانند روغن و آرد که از گندم تولید می‌شود.

وی اضافه کرد: تضمین خرید محصولات با تصویب دولت صورت می‌گیرد و در غیر این‌صورت، همه محصولات به‌صورت تضمینی خریداری نخواهند شد.

یارمحمدی تصریح کرد: قیمت سایر محصولات کشاورزی بر اساس عرضه و تقاضا در بازار تعیین می‌شود و کشاورزان باید تلاش کنند تا با بهبود کیفیت محصولات خود و بازاریابی مناسب، سود مناسبی از فروش محصولات خود کسب کنند.

 

وی بر لزوم حمایت از کشاورزان و توسعه زیرساخت‌های کشاورزی در شهرستان تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری دستگاه‌های ذیربط، بتوان مشکلات و چالش‌های پیش‌روی کشاورزان را برطرف کرد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر