logo
امروز : دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱:۱۶
[ شناسه خبر : ۴۵۲۲۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 5 دقیقه ]
معاون فرهنگی سپاه ناحیه زنجان خبر داد:

اجرای برنامه‌های فرهنگی در پایگاه‌های بسیج زنجان

اجرای-برنامه‌های-فرهنگی-در-پایگاه‌های-بسیج-زنجان
معاون فرهنگی سپاه ناحیه زنجان از اجرای ویژه‌ برنامه‌های متنوع فرهنگی و اجتماعی دهه کرامت در مساجد و پایگاه‌های بسیج سطح شهرستان زنجان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ رضا حسنی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان زنجان با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در قالب کمیته مساجد و محلات اظهار داشت:  در آستانه هفته بزرگداشت مقام دختر، برنامه‌های محوری متنوعی در مساجد و پایگاه‌های بسیج استان برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به برخی از این برنامه‌ها افزود: در روز نهم اردیبهشت، تجمع جشن «دختران حاج قاسم» از ساعت 10 صبح برگزار خواهد شد که در آن دختران برگزیده و محجبه مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

معاون فرهنگی سپاه ناحیه زنجان در ادامه از برگزاری مراسم دیگری در روز دهم اردیبهشت، ساعت 15 با حضور خواهران بسیجی و سخنرانی نماینده ولی‌فقیه در سپاه قدس خبر داد و افزود: این برنامه‌ها با هدف ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، تحکیم پیوندهای اجتماعی در محلات، و تقویت مشارکت خواهران در فعالیت‌های فرهنگی برگزار می‌شود.

وی همچنین از اجرای جشن‌های خواهر- برادری، برگزاری جشن بانویی، نمایشگاه پوشاک اسلامی، دیدار با مراکز نگهداری دختران معلول و اهدای هدیه به دختران محجبه به عنوان دیگر برنامه‌های در دست اجرا یاد کرد و افزود: همه این اقدامات با محوریت مساجد و پایگاه‌های بسیج و با مشارکت فعال بسیجیان انجام خواهد شد.

حسنی در پایان ضمن تقدیر از همکاری رسانه‌ها در ترویج ارزش‌های دینی و فرهنگی، ابراز امیدواری کرد این برنامه‌ها گامی مؤثر در راستای ارتقای سطح فرهنگی و معنوی جامعه باشد.

محسن اسلامی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان زنجان نیز در این نشست خبری با بیان اینکه دهه کرامت، دهه‌ای سراسر نور و معنویت است که با ولادت حضرت معصومه (س) آغاز شده و با میلاد باشکوه امام رضا (ع) به اوج می‌رسد، گفت: این دهه فرصتی طلایی برای گسترش فرهنگ اهل بیت (ع)، تجلیل از مقام زن در اسلام و ترویج سبک زندگی رضوی است.

به گفته وی، گرامیداشت این ایام نه تنها پاسداشت مقام این بزرگواران است بلکه فرصتی برای پیوند دل‌های عاشق با آموزه‌های ناب دینی، تقویت ایمان عمومی و احیای ارزش‌های اصیل اسلامی در جامعه است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان زنجان با تاکید براینکه مساجد به عنوان کانون‌های اصلی تربیت دینی و اجتماعی نقش مهمی در گرامی‌داشت دهه کرامت ایفا می‌کنند، تصریح کرد: این مکان‌های مقدس می‌توانند با برگزاری مراسم مذهبی جشن‌های ولادت، سخنرانی‌های معرفتی، حلقه‌های معرفت، جلسات قرآنی و اجرای برنامه‌های فرهنگی متنوع در معرفی ابعاد شخصیتی حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع) نقش آفرین باشند. همچنین مساجد با جذب نسل جوان زمینه‌سازی برای مشارکت فعال مردمی، تقویت همبستگی محلی و ترویج سبک زندگی رضوی می‌توانند این ایام رابه فرصتی برای ارتقای فرهنگی و معنوی جامعه تبدیل کنند.

وی اضافه کرد: برنامه‌های دهه کرامت با هدف معرفی سبک زندگی حضرت رضا (ع) و حضرت معصومه (س) و حضرت شاه‌چراغ (ع) با تبیین ظرفیت‌های نهفته در فرهنگ اصیل دینی و ترویج ولایت مداری، نقش آفرینی مساجد در ایجاد فضای شادی و نشاط اجتماعی در ایام دهه کرامت و معرفی ویژگی‌های شخصیتی شهید رئیسی به عنوان خادم الرضا (ع) برگزار می‌شود.

اسلامی با تاکید براینکه در همین راستا برنامه‌های فرهنگی هنری ویژه کانون‌های مساجد پیش‌بینی شده است، افزود: برگزاری جلسات قرآن و اهدای ثواب تلاوت به امام رضا (ع) حضرت معصومه (س) و حضرت شاهچراغ (ع)، برگزاری حلقه‌های کتابخوانی با محوریت کتب مرتبط با دهه کرامت، قرائت زیارت امین‌الله در مساجد، آذین‌بندی و برپایی مراسم جشن و ایستگاه صلواتی در مساجد، شرکت در پویش قرائت و حفظ صلوات خواسته حضرت رضا (ع)، برگزاری مسابقه خاطره نویسی زیارت در کانون، برگزاری مراسم جشن تکلیف دختران در مساجد همزمان با روز دختر، تکریم دختران شهدا، عطرافشانی و زیارت مزار شهدا با حضور اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، تکریم خانواده شهدا و تکریم مربیان و معلمان عضو کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان الگوهای شاخص خدمت کریمانه همزمان با روز معلم و اکران فیلم‌های مرتبط حضرت امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) در مسجد از اهم این برنامه‌ها در دهه کرامت است.

به گفته وی، در استان زنجان ۱۳ باب کانون فرهنگی هنری مزین به نام و القاب حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع) هستند که در این کانون‌ها مراسم جشن دهه کرامت به صورت ویژه برگزار خواهد شد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان زنجان یکی از برنامه‌های شاخص دهه کرامت را حضور خادمان حرم امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) در پایتخت شور و شعور حسینی خواند و گفت: حضور خادمان حرم با برنامه اهتزاز پرچم حرم در میدان بسیج زنجان، شرکت در جشن روز دختر، عیادت از بیماران در بیمارستان‌ها، حضور در زندان مرکزی و حضور در مساجد و محلات همراه خواهد بود.

مراسم استقبال از خادمان حرم حضرت معصومه (س) و پرچم آستان مقدس، تکریم و غبارروبی مزار شهدای بهشت زهرا، دیدار با نماینده ولی فقیه و علمای دینی زنجان، تکریم خانواده و فرزندان شهدا و ایثارگران، پرچم گردانی و اهدای تبرکات حرم حضرت معصومه (س)، شرکت در جشن‌های روز دختر متمرکز استان زنجان، شرکت در جشن‌های روز دختر کانون‌های مساجد استان زنجان، شرکت در جشن‌های دهه کرامت هیئات مذهبی استان زنجان، شرکت در جشن‌های دهه کرامت امامزادگان و بقای متبرکه، شرکت در جشن‌های دهه کرامت کانون‌های خدمت رضوی، حضور در مدارس دخترانه استان زنجان شرکت در یادواره ۲۲۹ شهید کارگر و کارفرمای استان زنجان و عیادت و تکریم بیماران در بیمارستان‌های استان زنجان، شرکت در جشن‌های روز دختر مراکز تحت پوشش بهزیستی و دلجویی از زندانیان زندان‌های استان زنجان از برنامه‌های خادمان حرم حضرت معصومه (س) است. 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر