تقویت زیرساختهای داخلی راه نجات اقتصاد ایران

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ حجتالاسلام محمدرضا علیاکبری در خطبههای نماز جمعه این هفته در ماهنشان، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر عدم گره زدن مسائل کشور به مذاکرات، این رویکرد را ناشی از آگاهی ایشان نسبت به خطرات شرطیسازی اقتصاد کشور دانست.
بیشتر بخوانید
به گفته وی، این شرطیسازی میتواند استقلال اقتصادی را تضعیف کرده، آسیبپذیری در برابر فشارهای خارجی را افزایش دهد، سرمایهگذاری داخلی و خارجی را کاهش داده و در نهایت، اقتصاد کشور را با چالشهای جدی مواجه سازد.
امام جمعه ماهنشان عنوان کرد: تنها راه نجات اقتصاد ایران را تقویت زیرساختهای داخلی، کاهش التهابهای رسانهای و تبدیل مذاکرات از ابزار فشار خارجی به فرصتی برای تامین منافع ملی است.
وی بر ضرورت حذف آقایی دلار، تقویت ارزش پولی داخلی و توجه به اقتصاد مقاومتی تاکید کرد.
در بخش دیگری از خطبهها، وی به سخنرانی شیخ نعیم قاسم، جانشین دبیرکل حزبالله لبنان اشاره کردند و ادامه داد: دفاع از سلاح مقاومت را به عنوان ابزاری برای دفاع از لبنان و ستون مقاومت مورد ستایش قرار داد.
علیاکبری سخنان شیخ نعیم قاسم را عامل اصلی آزادی اراضی اشغال شده و پاسداری از حاکمیت و تمامیت ارضی لبنان دانست و بر پایان دادن به تمام صحبتهای بیهوده در مورد خلع سلاح حزبالله تاکید کرد.
وی سبک سخنرانی شیخ نعیم قاسم را بسیار نزدیک به سید حسن نصرالله دانست و از آن بهعنوان ظهور نصرالله جدید یاد کرد.
امام جمعه ماهنشان در ادامه با اشاره به اهمیت وحدت و همدلی بین اقوام و مذاهب مختلف، تاکید کرد: همه مردم ایران از هر قوم، نژاد و عقیدهای، اعضای یک خانواده هستند و در کنار هم زندگی میکنند.
وی دشمن را به دنبال تفرقهافکنی و ایجاد اختلاف بین اقوام مختلف، به ویژه بین شیعه و سنی دانست و هرگونه اقدامات تفرقهافکنانه را محکوم و از آن اعلام بیزاری کرد.
علیاکبری تاکید کرد: این اقدامات بر خلاف آموزههای قرآن و اهل بیت، نظر امامین انقلاب و سیاستهای کلی نظام است.
وی از سرعت عمل صدا و سیما در برخورد و برکناری مدیران خاطی و معرفی آنان به قوهقضائیه تشکر و قدردانی کرد و خواستار نظارت دقیق و پیشگیری از اقدامات تفرقهافکنانه بعدی شدند.
در پایان خطبهها، امام جمعه ماهنشان ضمن گرامیداشت روز ایمنی و حمل و نقل، به مشکلات اقتصادی شهرستان ماهنشان اشاره کرد.
وی با بیان اینکه این شهرستان با وجود داشتن ظرفیتهای اقتصادی فراوان از جمله معادن مختلف، کشاورزی پررونق، آبزیپروری و قطب تولید زردآلو بودن، از بنبست بودن در رنج فراوان است، یادآور شد: از مدیران استانی و کشوری و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی میخواهیم تا برنامه و طرحی را برای خروج از بنبست بودن شهرستان داشته باشند و همچنین ارتقاء کمی و کیفی راهها را در نظر داشته باشند تا هزینه حمل و نقل کاهش پیدا کند.
انتهای خبر/