logo
امروز : سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۴:۱۶
[ شناسه خبر : ۴۵۰۳۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس هیأت قایقرانی زنجان مطرح کرد:

حضور ۸ قایقران زنجانی در اردوی تیم‌ملی

حضور-۸-قایقران-زنجانی-در-اردوی-تیم‌ملی
رئیس هیأت قایقرانی استان زنجان گفت: در حال حاضر هشت نفر از قایقرانان برجسته رشته روئینگ استان زنجان در اردو تیم ملی حضور دارند.

مجتبی شجاعی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه در حال حاضر هشت نفر از قایقرانان برجسته رشته روئینگ استان زنجان در اردو تیم ملی حضور دارند، گفت: این قایقرانان شامل مهسا جاور، زینب نوروزی، تینا محمدی، ملیکا سلطانی، پرنیا ایمانی، مهنا حیدری و مسعود محمدی هستند که تحت نظر مربی بانوان بهناز مرادخانی تمرینات خود را ادامه می‌دهند.

بیشتر بخوانید

وی افزود: این اردو تا تاریخ چهار اردیبهشت ماه ادامه دارد و هدف اصلی آن آماده‌سازی قایقرانان برای شرکت در مسابقات بین‌المللی روسیه است که در خردادماه برگزار می‌شود. 

رئیس هیأت قایقرانی استان زنجان با اشاره به اینکه این اردو فرصتی مناسب برای ارتقاء سطح کیفی و فنی قایقرانان است، عنوان کرد: انتظار می‌رود با تلاش و کوشش این ورزشکاران نتایج مطلوبی در مسابقات آینده کسب شود.

 وی با اشاره به اینکه مسابقات قهرمانی آسیا که در آذر ماه در کشور هند برگزار می‌شود، تصریح کرد: امیدواریم با آمادگی کامل و تمرینات منظم نمایندگان استان زنجان در این مسابقات نیز بدرخشند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر