خلع سلاح ایران بهانه تشدید فشارهاست

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ به نقل از راهدانا، محمدحسن قدیریابیانه با اشاره به مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا ویرامون پرونده هستهای ایران و تحریمهای ظالمانه غرب، اظهارکرد: آمریکا به هیچ وجه نگران هستهای شدن ایران نیست زیرا میداند ایران بهدنبال سلاح هستهای نیست و حتی میدانند اگر ایران به سلاح هستهای دست پیدا کند از آن استفاده نخواهد کرد.
بیشتر بخوانید
وی با اشاره به اینکه دستیابی به سلاح هستهای بهانهای است برای اعمال فشارهای شدیدتر به ایران، ادامه داد: مگر زمان جنگ هشت ساله که صدام به ایران تجاوز کرده بود ایران بهدنبال مباحث صلح آمیز هستهای بود که آنها تمام قد از صدام حمایت کرده و انواع سلاح ها را در اختیار صدام گذاشته و همه جور تحریمی را علیه ما اعمال کردند.
قدیریابیانه با اشاره به اینکه وزارت خارجه اساساً نباید بهدنبال کسب اطمینان برای غرب باشد که ما سلاح هستهای نداریم امری بیراهه به شمار میرود، گفت: اینگونه نیست که اگر ما برای آنها ثابت کنیم که سلاح هستهای نداریم آنها هم حق را به ما بدهند و آنها رهگذار حق را به ملت ایران نداده و دست از فشار بر نمیدارند.
این دیپلمات سابق کشورمان با بیان اینکه در جریان مذاکرات برجامانده از ابتدا هشدار دادیم که اگر توافقی به امضا برسد باز هم غرب دست از سیاستهای خصمانه خود بر نمیدارد، بیان کرد: نه آمریکا و نه اروپا به تعهدات خود در برجامانده عمل نکردند حتی در زمان اوباما هم ایران را تحریم کردند، زمان ترامپ و بایدن هم تحریمها افزایش پیدا کرد.
وی با اشاره به اینکه نمی شود آمریکایی ها دم از حقوق بشر بزنند بعد همه جور سلاحی در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دهند که مردم غزه را قتل عام کند، گفت: این نشان میدهد که مسئله آنها حقوق بشر نیست بلکه بهانه تراشی است برای اعمال فشار بیشتر به ایران این فشارهای ظالمانه تا زمانی ادامه خواهد داشت که غرب باور داشته باشد که فشارها علیه ایران کار ساز بوده است. وقتی از دغدغه دارو و درمان کودکان پروانهای اعتراض میکنیم غرب دلش برای ما نمیسوزد بلکه خوشحالتر میشوند.
قدیریابیانه با بیان اینکه در مذاکرات کنونی هم مثل قبل اگر هر اندازه امتیاز بدهیم باز آنها دست از دشمنی با ما بر نمیدارند، تصریح کرد: ترامپ در ابتدا بحث خلع سلاح ایران را مطرح کرده یعنی هم توان موشکی خود را تسلیم کنیم و هم توسعههای علمی خود را واگذار کنیم. در حالی که اگر این کار را انجام دهیم تحریم ها را لغو نخواهند کرد، بلکه به محض اینکه سلاحهای متعارف خود را واگذار کنیم جنگ را علیه ما شروع خواهند کرد.
این کارشناس مسائل بین الملل ادامه داد: اگر تاکنون به ما حمله نظامی نکردند بهعلت قدرت بازدارندگی ماست، ما میتوانیم تمام پایگاههای آمریکا از جمله دیگو گارسیا را مورد حمله قرار دهیم. باید قدرت نظامی خود را تقویت کنیم.
قدیریابیانه با بیان اینکه وقتی صفحات سوخت 20 درصد اورانیم را که برای تولید رادیودارو نیاز داشتیم به ما ندادند تا زمانی که شهید شهریاری توانست این صفحات را تولید کند، ادامه داد: پس از آن نیاز کشور به این صفحات برطرف شد وقتی ما این تحریم را خنثی کردیم غربیها اعلام کردند این صفحات را به شما میفروشیم. شیوه خنثیکردن تحریمها حرکت رو به جلو است.
وی با بیان اینکه غرب در حالی میگوید که ایران باید خلع سلاح شود که جدیدترین سلاحها را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار میدهند، گفت: باید دشمن را بشناسیم و هدف دشمنی او و نقاط قوت و ضعف او را شناسایی کنیم، هدف غرب این است که ایران تجزیه شود و منابع ثروت آن چه نفت و چه غیر نفت در اختیار آنها قرار گیرد اما اگر کسی این هدف را تشخیص ندهد دچار اشتباه محاسباتی خواهد بود.
این دیپلمات سابق کشورمان با اشاره به اینکه نباید در خصوص نتایج این مذاکرات جامعه را شرطی کرد، بیان کرد: جریانی که بر تیل مذاکره میکوبد بر این باور است که آمریکا میخواهد هزاران میلیارد دلار در ایران سرمایهگذاری کند این ادعا در حالی است که آمریکا خودش به عربستان فشار میآورد که هزار میلیارد در ایالات متحده سرمایهگذاری کند چگونه ممکن است خودش در ایران سرمایهگذاری میلیاردی کند.
قدیریابیانه با اشاره به اینکه آمریکا گفته اگر مذاکرات به نتیجه نرسد ایران را بمباران خواهند کرد، عنوان کرد: حتی یک درصد هم احتمال این اتفاق وجود ندارد چون در این صورت آمریکا و نیروهای نیابتی آنها باید خاورمیانه را ترک کند.
انتهای خبر/