logo
امروز : چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۴:۴۷
[ شناسه خبر : ۴۴۹۶۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
معاون غذا و داروی علوم پزشکی زنجان:

کمبود انسولین در زنجان رفع شد

کمبود-انسولین-در-زنجان-رفع-شد-
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: انسولین دیگر فقط محدود به داروخانه‌های خاص نیست و در اکثر داروخانه‌ها در سطح استان موجود است.

محمدجواد میانداری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه با توجه به تعطیلات نوروزی تهیه انسولین برای بیماران دیابتی در برخی داروخانه‌ها با مشکل مواجه شده بود، اظهار کرد: این مسئله باعث نگرانی بیماران و خانواده‌های آنان شد که با پیگیری‌های مستمر و هماهنگی‌های انجام‌ شده این کمبود تا حد زیادی جبران شد.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه در حال حاضر انسولین دیگر فقط محدود به داروخانه‌های خاص نیست و در اکثر داروخانه‌ها در سطح استان موجود است، ابراز کرد: همچنین تلاش‌هایی در حال انجام است تا کمبود انسولین اپیدرا نیز به‌زودی برطرف شود و این دارو در همه داروخانه‌های استان در دسترس بیماران قرار گیرد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه بیماران دیابتی برای بهره‌مندی از خدمات بیمه‌ای و دریافت انسولین باید ابتدا با در دست داشتن مدارک پزشکی خود به یکی از دفاتر بیمه مربوطه مراجعه کنند، ادامه داد: پس از بررسی مدارک اطلاعات بیمار در سامانه بیمه به‌عنوان فرد مبتلا به دیابت ثبت می‌شود. 

وی با تأکید بر اینکه ثبت این اطلاعات اهمیت زیادی دارد زیرا از بروز مشکلات در زمان ارائه نسخه و دریافت انسولین جلوگیری می‌کند و فرآیند دریافت دارو را برای بیماران ساده‌تر می‌سازد، اضافه کرد: هزینه آزاد هر قلم انسولین در بازار حدود ۲۵۰ هزار تومان است که می‌تواند برای بسیاری از بیماران به‌خصوص در خانواده‌های کم‌درآمد سنگین و دشوار باشد. 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان افزود: با توجه پوشش بیمه این مبلغ به شکل قابل‌توجهی کاهش می‌یابد و در حال حاضر بیمه‌ها ۹۰ درصد از هزینه انسولین را تقبل می‌کنند و بیمار تنها ۱۰ درصد از مبلغ را پرداخت می‌کند.

میانداری با اشاره به اینکه این حمایت بیمه‌ای شامل تمامی بیمه‌ها از جمله بیمه روستایی نیز می‌شود و بیماران دیابتی در سراسر کشور می‌توانند از این خدمات بهره‌مند شوند، گفت: سازمان‌های بیمه‌گر و وزارت بهداشت با همکاری داروخانه‌ها و مراکز درمانی در تلاش‌اند تا انسولین و سایر داروهای ضروری برای بیماران دیابتی همواره به‌صورت مستمر و بدون وقفه در دسترس باشد. 

وی با تأکید بر اینکه ارائه خدمات به بیماران دیابتی یکی از اولویت‌های مهم نظام سلامت کشور است و به همین دلیل تمامی نهادهای مرتبط در حال تلاش برای تأمین توزیع عادلانه و حمایت مالی از بیماران هستند، عنوان کرد: هدف نهایی این اقدامات حفظ سلامت بیماران، تسهیل در دسترسی به دارو، و کاهش دغدغه‌های اقتصادی آن‌هاست.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر