logo
امروز : شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۴۶
[ شناسه خبر : ۴۴۹۰۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 4 دقیقه ]
امام جمعه زنجان عنوان کرد:

لزوم هم‌افزایی میان نهادهای مختلف

لزوم-هم‌افزایی-میان-نهادهای-مختلف
امام جمعه زنجان بر لزوم هم‌افزایی میان نهادهای مختلف تأکید کرد و گفت: این هم‌افزایی می‌تواند به ایجاد یک فضای آموزشی مناسب‌تر برای دانش‌آموزان منجر شود. باید تلاش کنیم تا با همکاری یکدیگر برنامه‌های آموزشی و پرورشی را به بهترین نحو ممکن اجرا کنیم و از ظرفیت‌های موجود بهره‌برداری کنیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حجت‌الاسلام مصطفی حسینی روز شنبه ۲۳ فروردین ماه در نخستین جلسه شورای آموزش و پرورش استان زنجان با اشهاره به اهمیت اثربخشی اقدامات پیش‌بینی شده در طرح‌های آموزش و پرورش گفت: یکی از مهم‌ترین اقداماتی که در آموزش و پرورش اجرا می‌شود، برگزاری دوره‌های ضمن خدمت برای معلمان و مربیان است. 

بیشتر بخوانید

وی افزود: مجموعه آموزش و پرورش خود را به‌عنوان یک نهاد اجتماعی می‌بیند و بچه‌ها را همچون فرزندان خود می‌داند. در عین حال ما باید توجه داشته باشیم که در کشور مجموعه‌هایی مانند بسیج، مساجد و مدارس وجود دارند که می‌توانند به سمت و سوی تقویت این نهاد آموزشی حرکت کنند.

امام جمعه زنجان با اشاره به اینکه از همه دستگاه‌های مربوطه خواهشمندیم که هر یک در حوزه‌های مختلفی که می‌توانند به آموزش و پرورش کمک کنند، فعال باشند. اگر اردویی یا مسابقه‌ای برگزار می‌شود، لازم است اثر بخشی آن را بررسی کنیم تا مطمئن شویم که نتایج مثبتی حاصل شده است.

 وی همچنین به نقش مؤثر آموزش و پرورش در ماه رمضان اشاره کرد و ادامه داد: در این ماه مبارک چند میلیون دانش‌آموز در برنامه‌های مختلف شرکت کردند و نقش خوبی ایفا کردند.  حسینی با اشاره به اینکه این همکاری‌ها اگر به صورت نظام‌مند انجام نشود، از وسع مجموعه‌های دیگر خارج خواهد شد و نمی‌تواند به اهداف مورد نظر دست یابد، گفت: بنابراین باید پویش‌های فراگیری راه‌اندازی کنیم که سهم هر نهاد مشخص باشد.

 وی افزود: از همین امروز باید تقویم فعالیت‌ها را مشخص کنیم و سهم شهرداری، آموزش و پرورش و دیگر نهادها را تعیین کنیم. بدون شک اگر کار جمعی انجام نشود، اثر بخشی کافی را نخواهد داشت. اما اگر یک اتفاق بزرگ در جامعه رقم بخورد و کار جبهه‌ای انجام دهیم، می‌توانیم به نتایج مطلوبی دست یابیم.

 امام جمعه زنجان بر لزوم هم‌افزایی میان نهادهای مختلف تأکید کرد و ادامه داد: این هم‌افزایی می‌تواند به ایجاد یک فضای آموزشی مناسب‌تر برای دانش‌آموزان منجر شود. باید تلاش کنیم تا با همکاری یکدیگر برنامه‌های آموزشی و پرورشی را به بهترین نحو ممکن اجرا کنیم و از ظرفیت‌های موجود بهره‌برداری کنیم.  

معلم الگوی بصیر نظام آموزشی است

در ادامه ذبیح‌اله تاراسی مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در سند تحول بنیادین معلم به‌عنوان فردی با رسالت خطیر تربیت دانش‌آموزان شناخته می‌شود، گفت: معلم به‌عنوان هدایت‌گر و الگوی امین و بصیر در فرایند تعلیم و تربیت، مؤثرترین عنصر در تحقق مأموریت‌های نظام آموزشی است.

 وی افزود: برگزاری رویداد «الف تا» به‌عنوان یک برنامه راهبردی برای رشد حرفه‌ای معلمان و اجرایی نمودن سند تحول بنیادین طراحی شده است. هدف این رویداد شناسایی، ارتقاء حمایت و انتشار ایده‌ها و تجارب تحول‌آفرین مدرسه‌ای است.

 مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه این رویداد برای سومین سال متوالی در سه بخش مدارس پیشتاز، تحول تک تجربه‌ها و انجمن‌های اولیا و مربیان برگزار خواهد شد، اضافه کرد: در سال تحصیلی گذشته ۲ هزار و ۶۲۷ نفر از فرهنگیان استان در این رویداد ثبت اثر نموده‌اند.

 وی ادامه داد: از این تعداد ۷۳ اثر به‌عنوان آثار برگزیده استانی و هفت اثر نیز حائز رتبه برگزیده کشوری شدند. این آمار نشان‌دهنده مشارکت فعال فرهنگیان در فرآیندهای تحول‌آفرین است.

  تاراسی همچنین با اشاره به فرا رسیدن هفته معلم که از ۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت ماه در تقویم کشوری ثبت شده، ابراز کرد: در این هفته برنامه‌های متنوعی برای تجلیل از مقام معلم برگزار خواهد شد. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به دیدار جمعی از فرهنگیان با رهبری، حضور در مزار شهدا، تجدید پیمان با آرمان‌های شهدا، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و همایش استانی بزرگداشت مقام معلم اشاره کرد.

 وی با اشاره به اجرای برنامه نماد در مناطق اشاره کرد و افزود: مهارت ارتقای دانش‌آموزان در ناحیه یک زنجان اجرایی می‌شود.

 مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به مهم‌ترین مصوبات در شورای نماد استان ابراز کرد: استفاده از ظرفیت شهرداری‌ها برای تخصیص فضا و امکانات لازم جهت فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی در محله‌ها و مدارس، از جمله فضاهای ورزشی و سالن‌های آموزشی بسیار حائز اهمیت است. همچنین همکاری با دادگستری برای ارتقاء آگاهی دانش‌آموزان و والدین درباره حقوق و مسئولیت‌های قانونی خود نیز در اولویت است.

  وی با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت نیروی انتظامی در برگزاری دوره‌های آموزشی برای معلمان و دانش‌آموزان در زمینه پیشگیری از جرایم، مبارزه با اعتیاد و خشونت‌های خانگی و تأمین امنیت مدارس نیز از دیگر برنامه‌های مهم است، خاطرنشان کرد: نظارت بر پاکسازی پارک‌های اطراف شهر و تأمین امنیت مدارس در زمان تعطیلی نیز جزو اقدامات ضروری محسوب می‌شود.

  تاراسی ادامه داد: با همکاری تمامی نهادها و دستگاه‌ها می‌توانیم فضای آموزشی امن‌تر و پویاتری برای دانش‌آموزان ایجاد کنیم. تنها با همدلی و همکاری می‌توانیم به اهداف بلندمدت نظام آموزشی دست پیدا کنیم.

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر