logo
امروز : یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۳۳
[ شناسه خبر : ۴۴۸۵۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیر اسبق تعاونی تلاشگران کفش هیدج مطرح کرد:

شناوری دلار تهدیدی برای صنعت کفش هیدج

شناوری-دلار-تهدیدی-برای-صنعت-کفش-هیدج
مدیر اسبق تعاونی تلاشگران کفش هیدج گفت: نتیجه افزایش قیمت دلار، رکود بازار مصرف را به‌وجود آورده است، عملاً تولیدکننده کفش را با کاهش نقدینگی و سرمایه در گردش تولید مواجه کرده و توان حرکت را از آن‌ها گرفته است.

نقی نقی‌لو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت: در سال‌های اخیر به‌صورت روزمره شاهد افزایش تدریجی قیمت دلار هستیم.

بیشتر بخوانید

وی با تأکید بر اینکه این امر بر صنعت کفش هیدج و شاید بر سایر تولیدات پایین‌دستی ضربه مهلکی را وارد می کند، افزود: به‌عنوان مثال در صنعت کفش افزایش قیمت دلار موجب شده مواد اولیه این صنعت وارد بازار دلالی، کمبود و افزایشی شود و روز به روز قیمت تمام شده کالا را افزایش دهد.

مدیر اسبق تعاونی تلاشگران کفش هیدج تصریح کرد: افزایش قیمت مواد اولیه در کنار افزایش سایر عوامل تولید و فروش منجر به افزایش قیمت مصرف‌کننده کالا شده است و این پروسه با وضعیت قیمت دلار مدام افزایشی است.

وی با توضیح اینکه نتیجه این افزایش قیمت، رکود بازار مصرف را به‌وجود آورده است، متذکر شد: عملاً تولیدکننده کفش را با کاهش نقدینگی و سرمایه در گردش تولید مواجه کرده و توان حرکت را از آن‌ها گرفته است.

نقی‌لو اظهار داشت: تولیدکننده‌ها برای جبران نقدینگی و تأمین سرمایه در گردش و سوءاستفاده بازار از این شرایط مجبور به کاهش قیمت فروش می‌شوند تا طلب خود را به شکلی نقد کنند و علی‌رغم میل باطنی یک ناترازی را بر فرآیند تولید خود وارد می‌کنند.

وی با بیان اینکه این ناترازی به مرور بسیاری از واحدهای کوچک تولیدی را از صحنه رقابت خارج کرده و عملاً ضربه مهلکی بر پیکره تولید وارد می‌کند، تأکید کرد: در این بین مسئولان و کارشناسان ما با شعار حمایت از تولید عملاً شاهد به زمین خوردن بسیاری از واحدهای تولیدی خواهند شد که با شعار سال رهبری کاملاً در تضاد جدی است و این در حالی است که دولت آمریکا جهت حمایت از تولید داخل نسبت به وضع تعرفه اقدام می‌کند ولی ما با آزادسازی نرخ دلار عملاً تیشه به ریشه تولید داخل می‌زنیم و رکود شدیدی را بر بازار حاکم کردیم. 

 مدیر اسبق تعاونی تلاشگران کفش هیدج خاطرنشان کرد: در این شرایط فقط برخی شرکت‌های بزرگ نفتی و پتروشیمی، فولادی و دلالان ارز و سکه و طلا بهره‌مند می‌شوند نه تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران واحدهای کوچک تولیدی که مجبورند مواد اولیه خود را با قیمت دلار بازار آزاد تهیه کنند و گرفتار رکود بازار شوند‌.

وی متذکر شد: از استاندار و نماینده مردم شهرستان در مجلس و سایر مسئولان تقاضای جدی داریم قبل از پایان یافتن اندک انرژی باقی‌مانده در این تولیدی‌ها با پیگیری‌های جدی از سیاست‌های ضدتولید جلوگیری کنند و با اتخاذ راهکارهایی برای تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش از تعطیل شدن تدریجی تولیدکنندگان کفش جلوگیری کنند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر