logo
امروز : شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۵۹
[ شناسه خبر : ۴۴۸۱۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس هیأت کاراته زنجان عنوان کرد:

آغاز به کار سالن شهدای کاراته امجدیه زنجان

آغاز-به-کار-سالن-شهدای-کاراته-امجدیه-زنجان
رئیس هیأت کاراته استان زنجان گفت: آغاز به کار مجدد سالن شهدای کاراته در سال ۱۴۰۴ منجر به رشد و شکوفایی بیش‌تر این رشته در استان زنجان می‌شود.

اکبر نوروزی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه که سالن شهدای کاراته زنجان در تاریخ ۱۷ فروردین ماه به‌طور رسمی مجدداً راه‌اندازی شد، گفت: این اقدام پس از یک دوره ۱۴ روزه بازسازی و تعمیرات انجام شده است و سالن آماده ارائه خدمات به ورزشکاران و علاقه‌مندان به این رشته محبوب ورزشی است.

بیشتر بخوانید

وی افزود: آغاز به کار مجدد سالن شهدای کاراته در سال ۱۴۰۴ منجر به رشد و شکوفایی بیش‌تر این رشته در استان زنجان می‌شود. تلاش کرده‌ایم تا با به‌روزرسانی و بهسازی امکانات فضایی مناسب‌تر برای تمرین و فعالیت ورزشکاران فراهم کنیم.

رئیس هیأت کاراته استان زنجان با اشاره به اقدامات انجام شده در سالن شهدای کاراته امجدیه عنوان کرد: بهسازی سقف و دیوارهای سالن، رختکن و سرویس‌های بهداشتی انجام و همچنین ورودی منتهی به سالن کاراته نیز به‌طور کامل بازسازی شده است. نصب سه فقره هواکش در سالن، تعویض کامل شیرآلات بهداشتی و همچنین تعویض سیم‌کشی سالن و نصب مهتابی‌های جدید از دیگر اقدامات مهمی است که در این پروژه انجام شده است.

وی ادامه داد: شستشوی کامل سالن، تعویض آب‌سردکن و نصب ایزوگام برای سقف سالن نیز از دیگر فعالیت‌هایی است که برای ارتقاء کیفیت سالن انجام شده است. علاوه بر این رنگ‌آمیزی رختکن، سرویس‌های بهداشتی، سالن و ورودی و همچنین در و پنجره‌ها نیز به زیبایی و جذابیت فضا افزوده است.

نوروزی با اشاره به اینکه این اقدامات نشان‌دهنده توجه ویژه هیأت کاراته استان زنجان به ارتقاء زیرساخت‌های ورزشی و فراهم کردن شرایط مناسب برای ورزشکاران است، تصریح کرد: با این تحولات انتظار می‌رود که سالن شهدای کاراته امجدیه به یکی از مراکز مهم تمرین و برگزاری مسابقات کاراته در استان تبدیل شود و زمینه‌ساز موفقیت‌های بیش‌تری برای ورزشکاران زنجانی باشد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر