گلریزان ورزشکاران بسیجی برای آزادی زندانیان غیرعمد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ به همت بسیج ورزشکاران استان زنجان و مسئولان حوزه ورزش پویش و اعضای جامعه ورزش و جوانان استان گلریزان برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد برگزار شد. این پویش همزمان با ماه مبارک رمضان و به مناسبت هفته جوان، با هدف کمک به آزادی زندانیان نیازمند در استان اجرا شد.
بیشتر بخوانید
در این مراسم که در محل انجمن حمایت از زندانیان استان زنجان برگزار شد، جواد بازرگان، مدیرکل ورزش و جوانان استان، به همراه صادقی، مدیر سازمان بسیج ورزشکاران استان، ضمن حضور در این انجمن، مبلغ ۵۱۰ میلیون ریال جمعآوری شده برای آزادی یک زندانی را به مسئولان انجمن تحویل دادند.
این پویش، گامی مؤثر در راستای حمایت از زندانیان جرایم غیرعمد و نیازمندان در ماه رمضان بود که با مشارکت فعال جامعه ورزش استان، به آزادی یک زندانی کمک کرد.
انتهای خبر/