افزایش ۹ درصدی جوجهریزی در استان زنجان

محمدعلی صادقی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ به وضعیت تولید مرغ و سایر پرندگان در استان زنجان اشاره و اظهار کرد: در حوزه تولید گوشت مرغ، استان زنجان رشد خوبی را تجربه کرده است.
بیشتر بخوانید
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری، بیش از 33 میلیون قطعه جوجهریزی در استان انجام شده که نسبت به سال گذشته رشد 9 درصدی داشته است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان همچنین بیان داشت: در حوزه پرورش بوقلمون و شترمرغ نیز استان زنجان در جایگاه قابل قبولی قرار دارد.
وی در خصوص ظرفیت واحدهای تولید مرغ در استان عنوان کرد: استان زنجان بیش از 340 واحد مرغداری انواع مختلف را در خود جای داده است.
صادقی با اشاره به روند خوب پرورش مرغداریهای استان زنجان و افزایش ظرفیت تولید آنها بیان کرد: ظرفیت تولید آنها بهطور متوسط ماهانه حدود ۳ میلیون جوجه است. نیمی از این تولیدات در استان مصرف میشود و مابقی به سایر استانها ارسال میشود.
وی به نقش بخش خصوصی در افزایش تولیدات دامی استان اشاره کرد و گفت: بخش خصوصی بهویژه در تولید گوشت مرغ نقش اساسی داشته و توانسته با کمترین اعتبار دولتی، تولید را افزایش دهد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان تاکید کرد: این بخش توانسته است با رشد تولیدات خود، هم به تأمین نیازهای داخلی استان کمک کند و هم به صادرات تولیدات خود به سایر مناطق بپردازد.
وی با ابراز خرسندی از وضعیت فعلی تولیدات دامی در استان زنجان، افزود: با توجه به وضعیت خوب تولیدات دامی در استان و کاهش وابستگی به واردات، میتوانیم به آیندهای روشن برای صنعت دامپروری استان امیدوار باشیم و به سمت توسعه پایدار حرکت کنیم.
صادقی با اشاره به اینکه در حال حاضر مشکلی در پرورش و تامین نهادههای دامی مرغداریها وجود ندارد ادامه داد: پیشبینیهای لازم برای نیاز ایام آتی استان انجام شده است.
انتهای خبر/