logo
امروز : سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۵۶
[ شناسه خبر : ۴۴۱۶۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
فعال علوم سیاسی:

وابسته نبودن به غرب رمز پیروزی است

وابسته-نبودن-به-غرب-رمز-پیروزی-است
فعال علوم سیاسی گفت: راه درست برای هر ملت آزاده‌ای و برای داشتن کشوری مستقل مقاومت و عدم وابستگی به غرب و دشمنان قسم‌خورده‌ای مانند آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

سید اعلاء موسوی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ بیان اینکه اعتماد به آمریکا و رژیم صهیونیستی در طول تاریخ بارها و بارها نتایج تلخی برای ملت‌های مختلف به‌ویژه کشورهای اسلامی و منطقه غرب آسیا به‌همراه داشته است، اظهار کرد: مقام معظم رهبری همواره تأکید کرده‌اند که آمریکا غیرقابل اعتماد است و تجربه نشان داده که هرگونه تکیه‌ بر وعده‌های این کشور، چیزی جز خسارت و عقب‌ماندگی به‌دنبال ندارد.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه یکی از نمونه‌های بارز خیانت آمریکا، توافق هسته‌ای برجام بود که با وجود پایبندی ایران به تمامی تعهداتش آمریکا نه‌تنها به وعده‌های خود عمل نکرد بلکه با خروج یک‌جانبه از آن تحریم‌های گسترده‌تری علیه ملت ایران اعمال کرد، ابراز کرد: این تجربه به روشنی نشان داد که هرگونه مذاکره و توافق با آمریکا بدون تضمین‌های واقعی بی‌نتیجه خواهد بود.

فعال علوم سیاسی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی نیز همواره به‌دنبال تأمین منافع خود از طریق خیانت و فریب بوده است، افزود: کشورهای عربی که زمانی به‌طرح‌های صلح و همکاری با این رژیم دل‌خوش کرده بودند در نهایت چیزی جز ناامنی و تجزیه دریافت نکردند.

فعال علوم سیاسی با تأکید بر اینکه نمونه بارز آن سرنوشت کشورهایی مانند فلسطین و برخی کشورهای عربی است که در دام توطئه‌های این رژیم گرفتار شدند، تأکید کرد: موضع‌گیری رهبر انقلاب بارها تأکید کرده‌اند که نباید فریب لبخندهای دیپلماتیک آمریکا و رژیم صهیونیستی را خورد.

وی با بیان اینکه رهبر انقلاب در این مورد فرموده‌اند؛ آمریکا غیرقابل اعتماد است و هر ملتی که به آمریکا تکیه کند؛ ضرر خواهد کرد، اضافه کرد: این سخنان برگرفته از تجربیات متعدد تاریخی است که نشان می‌دهد آمریکا در هر شرایطی به‌دنبال منافع خود بوده و هیچ تعهدی را تا زمانی که برایش سود داشته باشد رعایت می‌کند.

فعال علوم سیاسی با تأکید بر اینکه کشورهایی که به آمریکا و رژیم صهیونیستی تکیه کرده‌اند در نهایت متوجه شده‌اند که قربانی سیاست‌های استعماری و سلطه‌جویانه آن‌ها شده‌اند، بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر توان داخلی و مقاومت در برابر فشارها توانسته است به پیشرفت‌های قابل‌توجهی در حوزه‌های مختلف دست یابد. 

موسوی ادامه داد: راه درست برای هر ملت آزاده‌ای و برای داشتن کشوری مستقل مقاومت و عدم وابستگی به غرب و دشمنان قسم‌خورده‌ای مانند آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر