logo
امروز : پنجشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۴۰
[ شناسه خبر : ۴۳۸۸۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس برنامه‌ریزی مسکن راه و شهرسازی زنجان خبر داد:

تحویل تمام واحدهای ثمین ۲ تا پایان سال

تحویل-تمام-واحدهای-ثمین-۲-تا-پایان-سال
رئیس اداره برنامه‌ریزی مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی استان زنجان گفت: تمام 584 واحد پروژه «ثمین ۲» به تدریج تا پایان سال به متقاضیان تحویل داده می‌شود.

بهزاد کردلو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت؛ پروژه مسکونی ۵۸۴ واحدی «ثمین ۲» در غرب شهر زنجان در زمینی به مساحت ۵۵ هکتار در ۷۳ بلوک پنج طبقه‌ای در جنوب شهرک مسکونی کوی فرهنگ و در غرب کوی ثمین ساخته شده و در چهار مرحله در اختیار متقاضیان قرار گرفته است. 

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه تاکنون ۴۵۹ واحد از پروژه مذکور انتخاب واحد شده و به متقاضیان تحویل داده شده است، ابراز کرد: از این تعداد بیش از ۲۵۰ خانوار در پروژه ساکن شده و حدود ۱۰۰ خانوار نیز در حال انجام مراحل تجهیز واحدهای خود هستند. 

رئیس اداره برنامه‌ریزی مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی استان زنجان، با تاکید بر اینکه فاز چهارم پروژه به تعداد ۷۲ واحد مسکونی هم در مرحله نصب انشعابات است، گفت: تمام کارهای اجرایی در ماه‌های گذشته تمام شده و واحدها با تکمیل انشعابات تا پایان سال آماده تحویل به متقاضیان است. 

کردلو، با بیان اینکه در حال حاضر انشعابات آب و فاضلاب و برق در کل پروژه برقرار شده و نصب انشعابات گاز و راه اندازی آسانسور هفت بلوک باقیمانده نیز در مراحل پایانی خود قرار دارد، یادآور شد: عملیات آسفالت‌کشی و جدول‌گذاری خیابان‌ها نیز انجام شده است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر