logo
امروز : پنجشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۴۹
[ شناسه خبر : ۴۳۸۵۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس اداره کالای راهداری زنجان عنوان کرد:

افزایش ۳ درصدی ناوگان حمل‌باری در زنجان

افزایش-۳-درصدی-ناوگان-حمل‌باری-در-زنجان-
رئیس اداره کالای راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان زنجان با اشاره به افزایش ۳ درصدی حمل بار در زنجان، گفت: عمده کالاهای حمل‌شده در استان شامل مواد اولیه معدنی و صنعتی بوده است.

حسن محمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه بر اساس آمار منتشر شده، در ۱۰ ماهه نخست سال جاری، حجم جابه‌جایی کالا از مبادی استان زنجان روندی افزایشی داشته است، اظهار کرد: طی این مدت، ۱۰ میلیون و ۳۲۸ هزار و ۴۶۶ تن کالا از طریق ۶۵۷ هزار و ۳۹۵ سفر ناوگان باری در محورهای مواصلاتی استان حمل شده است که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، حدود ۳ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد که عمده کالاهای حمل‌شده در استان زنجان شامل مواد اولیه معدنی و صنعتی بوده است، ابراز کرد: در این میان، خاک معدنی، کیک‌باطله روی، سیمان و کنسانتره سنگ آهن در صدر لیست کالاهای جابه‌جا شده قرار دارند. 

رئیس اداره کالای راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان زنجان با اشاره به اینکه این روند نشان‌دهنده نقش کلیدی استان زنجان در تأمین مواد معدنی و مصالح ساختمانی موردنیاز صنایع مختلف کشور است، گفت: علاوه بر رشد حمل‌ و نقل کالا، روند صدور مجوزهای مربوط به ناوگان و رانندگان نیز افزایش قابل‌توجهی داشته است.

وی عنوان کرد: طی این دوره، ۵۱۶ فقره کارت هوشمند رانندگی و ۶۱۷ فقره کارت هوشمند ناوگان باری توسط اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان صادر شده است. این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، به ترتیب ۱۰ درصد و ۸ درصد افزایش داشته است.

رئیس اداره کالای راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان زنجان ادامه داد: یکی از عوامل اصلی رشد صدور مجوزهای حمل‌ و نقل، تسهیل فرآیندهای اداری و اجرایی از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور است. این اقدام باعث شده است که رانندگان و مالکان ناوگان باری بتوانند در مدت زمان کوتاه‌تری نسبت به دریافت مجوزهای خود اقدام کنند. 

محمدی تأکید کرد: بهبود سامانه‌های ثبت و صدور مجوز، از جمله سیاست‌هایی است که تأثیر مثبتی بر تسریع فرآیندهای حمل‌ و نقل و افزایش بهره‌وری این بخش داشته است.

وی با بیان اینکه رشد حمل‌ و نقل جاده‌ای در استان زنجان نه‌تنها باعث بهبود گردش اقتصادی در این منطقه شده، بلکه در اشتغال‌زایی برای رانندگان و فعالان حوزه حمل‌ونقل نیز نقش مهمی ایفا کرده است، ابراز کرد:

با توجه به افزایش حجم جابه‌جایی کالا و تسهیل در صدور مجوزهای مربوطه، انتظار می‌رود که این روند در ماه‌های آینده نیز ادامه داشته باشد و زمینه‌ساز توسعه هرچه بیش‌تر صنعت حمل‌ و نقل جاده‌ای در استان زنجان شده است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر