logo
امروز : سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۵۰
[ شناسه خبر : ۴۳۷۴۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
گزارش تصویری؛

حضور گرم اهالی روستای میموندره در جشن انقلاب

حضور-گرم-اهالی-روستای-میموندره-در-جشن-انقلاب-
مردم مؤمن و ولایت‌مدار روستای میموندره شهرستان ابهر به مناسبت ۴۶ سالگرد انقلاب با حضور مسئولان شهرستانی جشن انقلاب برگزار کردند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ مهیای رفتن به مسجد حضرت ابوالفضل علیه‌السلام روستا شده و برای مشارکت در جشن مردمی حاضر شدیم، مدعوین از گوشه کنار روستا وارد مسجد شدند.

بیشتر بخوانید

 باز هم مثل همیشه همشهریان گرانقدر ساکن ابهر زودتر و بیش‌تر از اهالی خود را به محل برگزاری جشن انقلاب رسانده بودند.

 مسجد زیبای روستا با گرمای صمیمیت اهالی گرم و گرم‌تر می‌شد، سرودهای حماسی و معنوی به ستایش از جانثاری مردم ایران از بلندگوهای مسجد می‌سرودند.

محمدرضا عزیزخانی مدیر تلاشگر و دلسوز  سال‌های قبل دبستان شهید مردانی وارد مسجد شده و با استقبال گرم اهالی به قسمت بالایی مجلس مشایعت می‌شود و مردم خونگرم روستا باز به زیبایی نشان می‌دهند که قدردان کسانی هستند که برای روستا و آینده فرزندانش دلسوزی می‌کنند. 

جانشین فرمانده سپاه ابهر به همراه فرمانده حوزه شهید رجایی، بخشدار، مسئول دفتر نماینده مجلس، عزیز عزیزخانی، مجید مرادی رئیس آموزش و پرورش شهرستان به همراه معاونان و شورای شهر ابهر وارد مجلس ما می‌شوند. 

با حضور حجت‌الاسلام مرادپور، امام‌ جمعه شهر ابهر، برنامه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم با صدای کربلایی اصغر فیضی شروع می‌شود و با قیام حضار سرود ملی نواخته می‌شود، با اعلام سین برنامه توسط مجری جشن انقلاب شکل می‌گیرد.

 علی اصلانی عضو شورای اسلامی روستا ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر و زنده نگه‌داشتنِ یاد وخاطره شهدا، از حضور یکایک میهمانان و اهالی شریف تقدیر و تشکر می‌کند.

اولين اجرای رسمی مجری برنامه کربلایی داود چالچوقی مورد قبول و تحسین واقع می‌شود.

گروه سرود دانش‌آموزان به فرمانده کل جهان امام عصر (عج) سلام و درود می‌فرستند.

اشعار برادر شاعر و هنرمند مردمی علی صفری در وصف دلیران ایرانی، عزت و غیرت دینی ایرانیان را به چشم می‌کشد، در پی این اشعار رجزی توسط مجری برنامه سروده می‌شود 

وقتی دومین اجرای گروه سرود دانش‌آموزان اجرا می‌شود، نتيجه زحمات و حضور  چندین‌ماهه مدیر جوان و انقلابی دبستان شهید مردانی به عینه مشاهده می‌شود.

اشعار شاعر گرانقدر کربلایی نجی‌اله در رثای قدرت موشکی و غیرت زنان و مردان ایرانی حاضران را به تشویق وا می‌دارد.

حجت‌الاسلام مرادپور، با تشکر از برگزارکنندگان و اجراکنندگان به سخنرانی در راستای جهاد تبیین و دستاوردهای نظام در بخش‌های مختلف، سلول‌های بنیادین، قدرت موشکی و پهپادی و اقتدار و عزت ایران پرداخت.

وی افزود: وقتی پهپاد RQ (آر کیو) آمریکا ساخته شد، چنان تبلیغاتی در رسانه‌ها به راه انداختند که موجب ترس جهانیان شد ولی دیدید که فرزندان ایران چگونه همین پهپاد را به تسخیر خود درآوردند ساقط نه! تسخیر!

اگر کشور دیگری همین پهپاد را ساقط می‌کرد برای خودش بزرگ‌ترین دستاورد قلم می‌شد ولی ایران همان غول تکنولوژی نظامی را سالم  تسخیر و اقدام به مهندسی معکوس کرد، آرکیو ۱۷۰ آمریکایی وسیله شناسایی بود ولی فرزندان ایرانی با ارتقاء این وسیله آن‌را مجهز به موشک و بمب کرده‌اند.

امام جمعه ابهر گلایه‌ای از بزرگان و سالخوردگان داشتند که چرا به‌عنوان‌ کسانی‌که هم دوره قبل و بعد انقلاب را دیده‌اند ، شرایط را برای امروزی‌ها و جوانان تعریف و توصیف نمی‌کنند.

 محمدرضا میرزایی، فعال اجتماعی

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر