logo
امروز : شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۳۴
[ شناسه خبر : ۴۳۶۸۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری مطرح کرد:

تحول چشمگیر صنعت زنجان بعد از انقلاب

تحول-چشمگیر-صنعت-زنجان-بعد-از-انقلاب-
نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه قبل از انقلاب، استان زنجان به‌عنوان منطقه‌ای کشاورزی شناخته می‌شد و صنایع بزرگی در آن وجود نداشت، گفت: پس از انقلاب، سیاست‌های توسعه صنعتی منجر به تأسیس کارخانه‌های متعدد شد.

حجت‌الاسلام جواد جعفری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه قبل از انقلاب، استان زنجان به‌عنوان منطقه‌ای کشاورزی شناخته می‌شد و صنایع بزرگی در آن وجود نداشت، اظهار کرد: پس از انقلاب، سیاست‌های توسعه صنعتی منجر به تأسیس کارخانه‌های متعددی شد که نقش مهمی در اشتغال‌زایی ایفا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید

وی گفت: کارخانه‌های سرب و روی زنجان امروزه جزو بزرگ‌ترین تولیدکنندگان فلزات غیرآهنی کشور هستند.

نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه شهرک‌های صنعتی استان زنجان بسیاری از صنایع تولیدی را در خود جای داده‌اند و نقش به‌سزایی در اقتصاد استان دارند، ابراز کرد: توسعه واحدهای تولیدی کوچک و متوسط در زمینه‌های مختلف مانند صنایع غذایی، نساجی، فولاد و لوازم‌خانگی در نوع خود بی‌نظیر است.

وی گریزی به توسعه کشاورزی و حمایت از روستاییان در استان زنجان زد و بیان کرد: قبل از انقلاب با مشکلات متعددی مواجه بودیم اما پس از انقلاب، سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای در این حوزه انجام شد که نتایج آن توسعه سیستم‌های نوین آبیاری بود که استفاده از روش‌های آبیاری تحت فشار باعث کاهش هدررفت آب و افزایش بهره‌وری کشاورزی شده است.

نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری افزود: از دیگر دستاوردهای انقلاب ارائه تسهیلات به کشاورزان دولت پس از انقلاب اقدام به ارائه وام‌های کم‌بهره و حمایت‌های مالی از کشاورزان مخصوصاً در نقاط دور افتاده بود.

جعفری با بیان اینکه تعاونی‌های روستایی نقش مهمی در تأمین نیازهای کشاورزان و افزایش بهره‌وری دارند، بیان کرد:بعد از انقلاب این تعاونی‌ها توانسته‌اند کمک‌های چشمگیری برای روستاییان و کشاورزان داشته‌اند.

یکی دیگر از مشکلات اساسی استان زنجان قبل از انقلاب، کمبود راه‌های ارتباطی مناسب بود، ادامه داد: پس از انقلاب، توسعه جاده‌ها و زیرساخت‌های حمل‌ونقل در دستور کار قرار گرفت و نتایج آن اتصال روستاهای دورافتاده به جاده‌های اصلی از طریق اجرای طرح‌های هادی بود.

نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: توسعه بزرگراه‌ها و جاده‌های بین‌شهری، مانند بزرگراه زنجان به قزوین و زنجان به تبریز است و احداث و بهسازی ایستگاه‌های راه‌آهن زنجان که نقش مهمی در حمل‌ونقل مسافران و کالاها ایفا می‌کند.

جعفری عنوان کرد: در دوران پهلوی، بسیاری از جوانان زنجانی برای ادامه تحصیل مجبور به مهاجرت به تهران یا سایر شهرهای بزرگ بودند، اما پس از انقلاب، توسعه علمی و آموزشی به‌طور جدی مورد توجه قرار گرفت. از جمله دستاوردهای این حوزه تأسیس دانشگاه‌های متعدد مانند دانشگاه زنجان، دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و مؤسسات آموزش عالی دیگر است.

 وی تأکید کرد: امروزه، تقریباً تمام کودکان و نوجوانان زنجانی به تحصیل دسترسی دارند و تأسیس مدارس جدید در روستاهای دورافتاده که قبل از انقلاب از داشتن مدرسه محروم بودند از دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی است.

نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان با بیان اینکه خدمات‌رسانی در مناطق محروم از طریق بسیج سازندگی یکی از نهادهایی است که پس از انقلاب برای کمک به مناطق محروم شکل گرفت، بسیج سازندگی بود، گفت: این نهاد اقدامات بزرگی از جمله ساخت و نوسازی مدارس، مساجد و خانه‌های بهداشت در روستاها در زنجان انجام داده است،

جعفری بیان کرد: حفر چاه و ایجاد قنات برای تأمین آب آشامیدنی در مناطق خشک و اجرای طرح‌های هادی روستایی که باعث توسعه پایدار در مناطق محروم شده است از جمله اقدامات پس از انقلاب است..

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر