logo
امروز : سه شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۷:۳۷
[ شناسه خبر : ۴۳۴۳۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان تاکید کرد:

الزام دستگاه‌های دولتی به استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر

الزام-دستگاه‌های-دولتی-به-استفاده-از-انرژی‌های-تجدیدپذیر
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با اشاره به عمده مشکلات سرمایه‌گذران نیروگاه‌های خورشیدی و اهمیت رفع موضوع ناترازی انرژی، گفت: دستگاه‌های دولتی ملزم به استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حسین محمدی امروز (یکم بهمن ماه) در جلسه کارگروه انرژی‌های تجدیدپذیر استان با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۳۰ مجموعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری به موضوع احداث نیروگاه‌های خورشیدی ورود کرده‌اند، اظهار کرد: تامین انرژی در کشور مسئله مهمی است که احداث نیروگاه‌های خورشیدی کمک‌کننده ناتراژی انرژی خواهد بود.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه استان زنجان روزانه حدود ۳۰۰ مگاوات برق مازاد تولید می‌کند و این مسئله نشان‌دهنده‌ وضعیت تولید انرژی در استان مطلوب است، افزود: نیروگاه‌های خورشیدی تأثیر مثبتی بر تولید برق استان خواهد داشت و این تأثیر موجب بهبود امنیت انرژی و حتی ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی می‌شود. 

محمدی با بیان اینکه در زنجان مشکلات اداری مربوط به صدور مجوزهای مربوطه تا حدودی حل شده است، ادامه داد: برخی مشکلات پیش‌روی سرمایه‌گذاران از جمله مسائل مربوط به تخصیص ارز کشوری است و ارتباطی به استان زنجان ندارد. 

وی با بیان اینکه بروکراسی اداری درخصوص صدور مجوزهای مربوط به سرمایه‌گذاری‌های احداث نیروگاه‌های خورشیدی داریم، اذعان کرد: مقرر شده است بعد از این پروانه‌های ساختمانی که برای طبقات بالاتر صادر می‌شود، ملزم به تامین انرژی خورشیدی باشد. یعنی مثل کشورهای دیگر برای نصب پنل‌های خورشیدی بر سقف خانه‌ها با شهرداری همراهی خواهیم داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با اشاره به عمده مشکلات سرمایه‌گذران نیروگاه‌های خورشیدی و اهمیت رفع موضوع ناترازی انرژی، ابراز کرد: پیگیری ساخت این نیروگاه‌ها از دستگاه‌های متولی در حال انجام است، یعنی از سال گذشته این موضوع را در استان پیگیر شدیم و مشخصاً تکالیفی را هم برای دستگاه‌های متولی ذی‌ربط اعلام کردیم.

وی با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی ساختمان هم در این خصوص در سطح ملی، تدوین دستورالعمل‌هایی را مد نظر قرار داده است، گفت: دستگاه‌های اداری هم مکلف شده‌اند سالانه بخشی از انرژی خود را از محل انرژی خورشیدی تامین کنند.

محمدی با اشاره به انجام تکالیف صنایع بزرگ در این خصوص و اقدامات مطلوب آن‌ها، تصریح کرد: برای تأمین مالی طرح‌های انرژی خورشیدی باید به دنبال روش‌های جدید و مشارکت با سرمایه‌گذاران خصوصی بود.

وی با بیان اینکه از سرمایه‌گذاران انتظار می‌رود در تامین منابع مالی مربوط به نیروگاه‌های خورشیدی خود را به دولت و شبکه بانکی نکنند، یادآور شد: سرمایه‌گذاران جدید با سختی‌های بیش‌تری نسبت به سرمایه‌گذاران قبلی مواجه هستند. زیرا تسهیلات بانکی محدود است و انتظار می‌رود که از سال‌ آینده تسهیلات جدیدی برای این موضوع فراهم شود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر