اماکن مذهبی نماد هویت فرهنگی و اجتماعی
روحاله احمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا» گفت: در طی دو سال گذشته، اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان طارم با همکاری خیران، هیات امنای مساجد و بقاع متبرکه و همچنین حمایتهای دستگاههای اجرایی، توانسته است گامهای مؤثری در جهت بازسازی و نوسازی اماکن مذهبی شهرستان بردارد.
بیشتر بخوانید
وی افزود: بقاع متبرکه و مساجد، علاوه بر جایگاه معنوی، بهعنوان نمادهای فرهنگی و اجتماعی هر منطقه نیز محسوب میشوند. لذا حفظ و احیای این اماکن، وظیفه همگانی است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه طارم بیان کرد: در این راستا، پروژههای عمرانی متعددی در شهرستان طارم به انجام رسیده است. با تلاشهای شبانهروزی و تامین اعتبار ۴۰۰ میلیون تومانی، سفتکاری این بنا به اتمام رسیده است.
وی با اشاره به کمبود اعتبار در این طرح افزود: برای تکمیل نهایی این پروژه، همچنان به مبلغی بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان نیاز داریم. از تمامی خیران و نیکوکاران دعوت میکنیم تا در این امر خیر مشارکت نمایند.
احمدی با اشاره به بازسازی مسجد جامع شهر آببر، اظهار کرد: این مسجد با همت خیران و هیات امنا، مورد بازسازی اساسی قرار گرفت. این پروژه با هزینهای بالغ بر ۷۸۰ میلیون تومان به انجام رسید که بخش قابلتوجهی از آن از محل کمکهای مردمی تامین شده است.
وی ابراز کرد: برای بهبود وضعیت بقاع متبرکه، اقدام به نصب درب و پنجرههای جدید برای امامزادگان هاشم و عوف (ع) و همچنین امامزاده علی (ع) روستای سرخآباد کردیم. این اقدامات با هدف حفظ و نگهداری بهتر این اماکن مقدس انجام شده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان طارم تاکید کرد: این دستاوردها مرهون همدلی و مشارکت همهجانبه مردم طارم است.
وی خاطرنشان کرد: ما در اداره اوقاف و امور خیریه، خود را خدمتگزار مردم دانسته و تمام تلاش خود را برای حفظ و احیای اماکن مذهبی به کار خواهیم بست.
انتهای خبر/