بکارگیری فارغالتحصیلان دانشگاه ملی مهارت در صنعت
علی بدرخانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ با بیان اینکه دانشگاه ملی و مهارت با ارائه برنامههای آموزشی متنوع و بهروز، به دانشجویان این امکان را میدهد که مهارتهای لازم برای ورود به بازار کار را کسب کنند، گفت: این برنامهها شامل دورههای نظری و عملی هستند که به دانشجویان کمک میکنند تا دانش خود را به عمل تبدیل کنند.
بیشتر بخوانید
وی افزود: این دانشگاه بهعنوان یکی از نهادهای آموزشی معتبر، نقش مهمی در توسعه مهارتها و حمایت از دانشجویان ایفا میکند. بر اساس رشتهها و دانشجویانی که در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، ارتباط بسیار نزدیکی با صنعت دارند.
عضو هیأت علمی دانشگاه ملی و مهارت استان زنجان با اشاره به تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل عنوان کرد: حدود 2 هزار و 600 دانشجوی فعال در سال تحصیلی جدید، با ۳۶ عنوان رشته تحصیلی که غالباً رشته کاردانی و هفت رشته کارشناسی است مشغول به تحصیل هستند.
وی ادامه داد: دانشگاه ملی و مهارت از لحاظ تعداد دانشجو در سطح کلان کشور یکی از بزرگترین دانشگاههاست. افتخار دانشگاه این است که در چرخه تولید نیروی انسانی ماهر برای شرکتها، مزارع کشاورزی و کارخانجات قدمهای قابلتوجهی برداشته شده است.
بدرخانی با اشاره به اینکه ویژگی بارز دانشگاه ملی و مهارت محتوای دروس است، تصریح کرد: محتوای دروس دانشجویان عملی و تئوری بوده و بیش از 70 درصد دروس به صورت عملی ارائه میشود. بر این اساس میتوانند ارتباطشان را با مراکز صنعتی برقرار کنند.
وی افزود: در این راستا سازمان مرکزی دانشگاه نیز در حال اجرای طرحی در سطح کل کشور با عنوان ارتباطگیری و برقراری تفاهمنامههایی با مراکز صنعتی است، که این دانشجویان بعد از فارغالتحصیلی جذب آن مراکز شوند.
عضو هیأت علمی دانشگاه ملی و مهارت استان زنجان خاطرنشان کرد: تفاهمنامههایی با کارخانجات عمدهای از جمله ایران ترانسفو، پارس سوئیچ و شرکتهای مختلفی که در شهرکهای صنعتی استان فعال هستند، از جمله سیم کابل و دیگر سازمانها قراردادهایی منعقد شده است.
وی گفت: بسیاری از دانشجویانی که فارغالتحصیل میشوند، شرکتها و مراکز خواهان افراد ماهر و کاربلد هستند. در دو سال اخیر در مجموعه شرکتهای استان زنجان اکثریت قابلتوجه دانشجویان به عنوان یک تکنسین و کارگر متخصص مشغول به فعالیت هستند.
بدرخانی با اشاره به اینکه رایزنیهای بسیاری از سوی مدیر مجموعه صورت گرفته است، که این دانشجویان با فراق بال بتوانند در این مراکز مشغول به کار شوند، بیان کرد: دانشگاه ملی و مهارت نسبت به سایر دانشگاهها پیشرفته است و اگر دانشجویان به خودباوری برسند، میتوانند حرفی برای گفتن داشته باشند.
وی اظهار کرد: از مسئولان خواهشمندیم این دانشگاه را به عنوان بزرگترین سازه مهارتی کشور بهتر ببینند و برای دانشگاه هزینه و سرمایهگذاری کنند، تا چرخه صنعت و کشاورزی در چرخش باشد.
انتهای خبر/