logo
امروز : سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰
[ شناسه خبر : ۴۲۱۵۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌های زنجان:

شهید شهریاری تربیت یافته مکتب امامین بود

شهید-شهریاری-تربیت-یافته-مکتب-امامین-بود-
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان زنجان گفت: در عرصه‌ای که نیاز داشتیم اتفاقات مهمی در بحث هسته‌ای اتفاق بیفتد، شهید شهریاری به‌عنوان یک بسیجی واقعی بدون اینکه هزینه‌ای بگیرد مخلصانه این کار را انجام می‌داد و تربیت یافته مکتب امامین بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حجت‌الاسلام علی قره‌داغی روز سه‌شنبه در مراسم بزرگداشت شهید شهریاری که در دانشگاه زنجان برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س) با بیان اینکه سالروز تشکیل بسیج مستضعفان پنجم اذر ماه 58 اتفاق افتاد، گفت: امام راحل با تدابیر درست و به جای خود باعث تشکیل بسیج در کشور شد و این تفکر برگرفته از ریشه و بینش عمیق حضرت امام بود. امید است ادامه‌دهنده راه ایشان باشیم.

بیشتر بخوانید

 وی افزود: آذر سال 89 سالروز شهادت ابر‌مردی از باب علمی، پژوهشی، اخلاق، عرفان و ادب بود، شهید شهریاری نامی آشنا برای فرزندان انقلابی، اهل علم و پژوهش است و این سالروز را تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.

 رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان زنجان خاطرنشان کرد: وقتی صحبت از شهید شهریاری می‌شود، نگاه عمیق و ژرفی که امام نسبت به مسئله بسیج داشتند را می‌توانیم در تمامی عرصه‌ها شاهد باشیم.

 قره‌داغی با اشاره به اینکه اگر امروزه شهید شهریاری‌هایی به وجود می‌آیند و افتخار کشورمان ایران، استان زنجان و دانشگاهیان می‌شوند، تصریح کرد: این اتفاق برگرفته از نگاه عمیق امام بود که بسیج را تشکیل دادند.

 وی اظهار کرد: در عرصه‌ای که نیاز داشتیم اتفاقات مهمی در بحث هسته‌ای اتفاق بیفتد، شهید شهریاری به عنوان یک بسیجی واقعی بدون اینکه هزینه‌ای بگیرد مخلصانه این کار را انجام می‌داد.

 رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان زنجان با اشاره به اینکه شهید شهریاری و امثال او تربیت‌یافته مکتب امامین هستند، گفت: مکتبی که امروزه خروجی آن را در شهدایی مثل شهید شهریاری، شهید سلیمانی و شهید صیاد شیرازی و امثال آن‌ها را می‌بینیم.

 وی با اشاره به چند ویژگی شهید شهریاری از نگاه همسر گرانقدرشان بهجت قاسمی ابراز کرد: همسرم بسیار انسان متواضع، مهربان، صبور، کم‌حرف، کوشا، پرتلاش و ساده‌زیست بودند. دیر به خانه می‌آمدند و وقتی به او می‌گفتم چرا دیر آمدی می‌گفت در خدمت دانشجویان بودم.

 قره‌داغی اظهار کرد: وقتی کسی مخلصانه وارد این عرصه می‌شود، دیگر برای خود چیزی را نمی‌بیند. او وجود مادی خود را برای عالم گذاشت برای اینکه علم در دانشگاه‌ها ارتقاء پیدا کند.

 وی افزود: کسانی که به این شیوه انسان‌هایی موفق هستند، در بحث توحید خود را تقویت کرده و ارتباط خوبی با خداوند دارند و در نتیجه انسان فوق‌العاده‌ای می‌شوند. عاقبت آنان نیز به شهادت ختم می‌شود و اجر و قرب در پیشگاه الهی دارند.        

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر