به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج اجلاس مجمع بسیج شهرستان خدابنده صبح امروز با تشکیل کارگروههای 6 گانه در سالن شهید شهریاری دانشگاه پیام نور شهر قیدار برگزار شد.
بیشتر بخوانید
مجید لطیفی با تسلیت ایام فاطمیه و همچنین تبریک هفته بسیج به بیان ویژگی و جایگاه این نهاد مقدس از زبان امام راحل پرداخت و گفت: امام بزرگوار دستور تشکیل بسیج مردمی و ارتش بیست میلیونی را فرمودند.
وی به نقش بسیج در جنگ ۸ ساله اشاره کرد و بیان داشت: این بسیج مردمی بود که در جنگ برای انقلاب افتخار آفرید و بعد از جنگ هم در راستای بسیج سازندگی و در طول 45 سال اخیر اقدامات خوبی انجام داده است.
فرمانده سپاه ناحیه خدابنده با بیان اینکه در این مدت قریب به ۸۴ هزار بسیج شهید تقدیم این نظام و انقلاب شده است ادامه داد: رهبر معظم انقلاب به جایگاه بسیج اشاره کردند و فرمودند: «بسیج یک گنجینه است هم باید استخراج شود و هم از آن بهرهبرداری کرد».
لطیفی خاطرنشان کرد: بهترین پایگاه در محلات، خود بسیج است و الگوگیری و ایستادگی در مقابل دشمن یکی از ویژگیهای بارز این نیروی مردمی و انقلابی است.
در ادامه این همایش علیاله عسکری به جایگاه این مجمع و وظایف آن اشاره کرد و بیان داشت: یکی از وظایف این مجمع شناسایی ظرفیتها و فرصتها است.
وی با بیان اینکه اعضای مجمع بسیج خدابنده از نخبگان و صاحب نظران هستند افزود: رسالتی که این مجمع دارد تحقق معنویات مقام معظم رهبری است.
رئیس مجمع بسیجیان شهرستان خدابنده ادامه داد: تلاش مضاعف، تاکید بر ظرفیتهای بومی و محلی، انسجام بخشی، انعکاس اقدامات و معرفی نخبگان بسیجی، جریانسازی و جلب مشارکت عمومی، مطالبهگری و گفتمان تخصصی از اهداف و وظایف این مجمع به شمار میرود.
وی اضافه کرد: مجمع دارای ۶ کارگروه است که میتوان اولین آن را کارگروه بهداشت و سلامت و محیط زیست نام برد که یکی از اقدامات و طرحهای این کارگروه پیگیری بیمارستان در حال ساخت ۲۲۰ تختخوابی خدابنده و رفع موانع آن و جذب اعتبارات لازم از سوی مسئولان است ( احداث آن از سال ۹۷ آغاز شده و تاریخ بهرهبرداری از آن پنج ساله پیشبینی شده است).
عسکری ادامه داد: از دیگر کارگروهها ۶ گانه کارگروه اقتصاد و زیر بنایی شهرستان است که دنبال و پیگیری مشکلات نهضت ملی مسکن و املاک شهرستان و بررسی و ساماندهی آب شرب و کشاورزی و پس آب آن است.
وی افزود: سومین کارگروه مربوط به کارگروه فرهنگی و اجتماعی است که با مسائلی همچون مسائل احصا شده توسط کارگروه فرهنگی رو به رو است و پیگیری برنامههای فرهنگی و چالشهایی در این زمینه مانند طلاق، اعتیاد، سرقت و تکدیگری و خودزنی است.
عسکری اضافه کرد: ۱۸ دستگاه دولتی مانند ارشاد، سپاه، سازمان تبلیغات، حوزه علمیه، شهرداری، اوقاف، آموزش عالی و آموزش و پرورش عهدهدار مسائل فرهنگی هستند و یک درصد از اعتبارات خویش را باید در حوزه فرهنگ هزینه کنند و به کار گیرند.
وی ادامه داد: کارگروه بعدی آموزش و تحقیقات است که مسائلی همچون ترک تحصیل و افت تحصیل و بازمانده از تحصیل دانشآموزان و دانشجویان را پیگیری میکند و موانعی مانند کمبود امکانات، بدسرپرستی و نبود انگیزه را بررسی میکند.
عسکری اضافه کرد: کارگروه بعدی آموزش و تربیت و آخرین کارگروه زنان و خانواده است که هر کدام اقدامات و پیگیریهای حوزه خود را انجام میدهند.
انتهای خبر/