logo
امروز : دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۰۸
[ شناسه خبر : ۴۲۱۲۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]

برگزاری اجلاس مجمع بسیج خدابنده

برگزاری-اجلاس-مجمع-بسیج-خدابنده
به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج اجلاس مجمع بسیج شهرستان خدابنده با تشکیل کارگروه‌های 6 گانه در سالن شهید شهریاری دانشگاه پیام نور شهر قیدار برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج اجلاس مجمع بسیج شهرستان خدابنده صبح امروز با تشکیل کارگروه‌های 6 گانه در سالن شهید شهریاری دانشگاه پیام نور شهر قیدار برگزار شد.

بیشتر بخوانید

مجید لطیفی با تسلیت ایام فاطمیه و هم‌چنین تبریک هفته بسیج به بیان ویژگی و جایگاه این نهاد مقدس از زبان امام راحل پرداخت و گفت: امام بزرگوار دستور تشکیل بسیج مردمی و ارتش بیست میلیونی را فرمودند.

وی به نقش بسیج در جنگ ۸ ساله اشاره کرد و بیان داشت: این بسیج مردمی بود که در جنگ برای انقلاب افتخار آفرید و بعد از جنگ هم در راستای بسیج سازندگی و در طول 45 سال اخیر اقدامات خوبی انجام داده است.

فرمانده سپاه ناحیه خدابنده با بیان اینکه در این مدت قریب به ۸۴ هزار بسیج شهید تقدیم این نظام و انقلاب شده است ادامه داد: رهبر معظم انقلاب به جایگاه بسیج اشاره کردند و فرمودند: «بسیج یک گنجینه است هم باید استخراج شود و هم از آن بهره‌برداری کرد».

لطیفی خاطرنشان کرد: بهترین پایگاه در محلات، خود بسیج است و الگوگیری و ایستادگی در مقابل دشمن یکی از ویژگی‌های بارز این نیروی مردمی و انقلابی است.

در ادامه این همایش علی‌اله عسکری به جایگاه این مجمع و وظایف آن اشاره کرد و بیان داشت: یکی از وظایف این مجمع شناسایی ظرفیت‌ها و فرصت‎ها است.

وی با بیان اینکه اعضای مجمع بسیج خدابنده از نخبگان و صاحب ‌نظران هستند افزود: رسالتی که این مجمع دارد تحقق معنویات مقام معظم رهبری است.

رئیس مجمع بسیجیان شهرستان خدابنده ادامه داد: تلاش مضاعف، تاکید بر ظرفیت‌های بومی و محلی، انسجام بخشی، انعکاس اقدامات و معرفی نخبگان بسیجی، جریان‌سازی و جلب مشارکت عمومی، مطالبه‌گری و گفتمان تخصصی از اهداف و وظایف این مجمع به شمار می‌رود.

وی اضافه کرد: مجمع دارای ۶ کارگروه است که می‌توان اولین آن را کارگروه بهداشت و سلامت و محیط زیست نام برد که یکی از اقدامات و طرح‌های این کارگروه پیگیری بیمارستان در حال ساخت ۲۲۰ تختخوابی خدابنده و رفع موانع آن و جذب اعتبارات لازم از سوی مسئولان است ( احداث آن از سال ۹۷ آغاز شده و تاریخ بهره‌برداری از آن پنج ساله پیش‌بینی شده است).

عسکری ادامه داد: از دیگر کارگروه‌ها ۶ گانه کارگروه اقتصاد و زیر بنایی شهرستان است که دنبال و پیگیری مشکلات نهضت ملی مسکن و املاک شهرستان و بررسی و ساماندهی آب شرب و کشاورزی و پس آب آن است.

وی افزود: سومین کارگروه مربوط به کارگروه فرهنگی و اجتماعی است که با مسائلی هم‌چون مسائل احصا شده توسط کارگروه فرهنگی رو به رو است و پیگیری برنامه‌های فرهنگی و چالش‌هایی در این زمینه مانند طلاق، اعتیاد، سرقت و تکدی‌گری و خودزنی است.

عسکری اضافه کرد: ۱۸ دستگاه دولتی مانند ارشاد، سپاه، سازمان تبلیغات، حوزه علمیه، شهرداری، اوقاف، آموزش عالی و آموزش و پرورش عهده‌دار مسائل فرهنگی هستند و یک درصد از اعتبارات خویش را باید در حوزه فرهنگ هزینه کنند و به کار گیرند.

وی ادامه داد: کارگروه بعدی آموزش و تحقیقات است که مسائلی هم‌چون ترک تحصیل و افت تحصیل و بازمانده از تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان را پیگیری می‌کند و موانعی مانند کمبود امکانات، بدسرپرستی و نبود انگیزه را بررسی می‌کند.

عسکری اضافه کرد: کارگروه بعدی آموزش و تربیت و آخرین کارگروه زنان و خانواده است که هر کدام اقدامات و پیگیری‌های حوزه خود را انجام می‌دهند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر