logo
امروز : چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۹
[ شناسه خبر : ۴۱۹۵۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
معاون گردشگری استان زنجان مطرح کرد:

رونق گردشگری زنجان با توسعه زیرساخت‌ها

رونق-گردشگری-زنجان-با-توسعه-زیرساخت‌ها-
معاون گردشگری، اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: در حوزه گردشگری اقامت یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که کیفیت و کمیت آن در جذب گردشگر تأثیرگذار است.

داوود آبیان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت: گردشگر حرفه‌ای امروزی به دنبال سلایق خود در زمینه پذیرایی و اقامت است به نحوی که سعی دارد نوع گردشگری تخصصی خود را انتخاب کند که در این میان اقامت نقش بسزایی دارد.

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به اینکه امروزه یکی از اقامتگاه‌هایی که برای گردشگر جذاب است یک محیط سنتی و روستایی است، عنوان کرد: طی سال‌های اخیر در کشورمان گردشگری روستایی و به‌طبع آن اقامت در مراکز سنتی و بومگردی‌ها رونق خوبی پیدا کرده‌اند.

معاون گردشگری، اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان ادامه داد: در استان زنجان هم به واسطه وجود روستاهای ارزشمند که از نظر بافت معماری، بافت اجتماعی و سنتی بسیار زیبا و مهم هستند شناسایی و احصا شده‌اند.  

آبیان با اشاره به روستاهایی که ظرفیت‌ها و قابلیت‌های فراوانی در حوزه گردشگری دارند، تصریح کرد: ۳۵ روستا در استان زنجان قابلیت‌های خوبی از قبیل معماری، تمدن و فرهنگی در حوزه گردشگری دارند.

 وی خاطرنشان کرد: در همه روستاهای استان زنجان با توجه به ظرفیت‌ها هر فردی که درخواست صدور مجوز بومگردی دارد و یا احداث فضای بومگردی داشته باشد به او مجوز می‌دهیم. در حال حاضر ۹۸ اقامتگاه بومگردی در روستاهای استان زنجان وجود دارد که ۷۵ اقامتگاه فعال هستند.

 معاون گردشگری، اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان با اشاره به اینکه تعدد اقامتگاه‌ها نشان‌گر این است که اقبال گردشگران، سرمایه‌گذاران و روستاییان به یک فاز جدید درآمده است، بیان کرد: در کنار فعالیت کشاورزی و دامداری، احداث اقامتگاه بومگردی درآمد خوبی دارد.

 وی افزود: سعی بر این است با ارائه آموزش صحیح، مشاوره و خدمات به فعالان اقدامات مناسبی ارائه شود تا مخاطبان فراوانی را جذب خود کنند.

 آبیان با اشاره به اینکه در این بومگردی‌ها سوغات سفر نیز تعریف می‌شود، ابراز کرد: کشاورزان و دامداران محصولات خود را تحت عنوان سوغات صنایع‌دستی روستایی که یکی از ارزشمند‌ترین و فاخرترین دستاوردهای جوامع روستایی است و تاکنون معرفی مورد توجه قرار نمی‌گرفت، از طریق فضاهای بومگردی برای گردشگران معرفی و در مقابل چشمان آنان به نمایش می‌گذارند.

 وی گریزی به نمایشگاه میوه‌های بهشتی شهرستان طارم زد و گفت: زیتون محصول ارزشمند شهرستان طارم است که معمولاً در بازارهای کشور ما تحت عنوان زیتون شمال، گیلان، رودبار و منجیل معرفی می‌شود. در این جشنواره نیز انتظار بر این بود که زیتون، انار و انجیر طارم به درستی معرفی شود که بخش خصوصی به درستی حرکت نکرد.

 معاون گردشگری، اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان افزود: سعی بر این است با برگزاری نمایشگاه‌ها زمینه و بستر لازم برای حضور فعالان فراهم شود تا محصولات خود را از این طریق به نمایش بگذارند و حمایت شوند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر