logo
امروز : دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۱۹
[ شناسه خبر : ۴۱۹۵۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]

تظاهر در رسانه‌های اجتماعی

تظاهر-در-رسانه‌های-اجتماعی
برخی از افراد در زندگی واقعی تفاوت چندانی با ما ندارند ولی هنگام فعالیت در شبکه‌های اجتماعی تظاهر می‌کنند که متفاوت هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ امروز افراد به‌طور فعال از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، میل به تقدیر و مورد توجه قرار گرفتن، یک میل طبیعی برای انسان‌هاست.

بیشتر بخوانید

همه ما می‌خواهیم در پست‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنیم، بی‌نقص باشیم و در قالب دیگرانی که فکر می‌کنیم کامل هستند، گم شویم.

آیا همه آن‌قدر خوشحال هستند و یا تظاهر می‌کنند؟

آیا در حین گشت و گذار در شبکه‌های اجتماعی به این موضوع پی می‌برید که زندگی مردم بسیار عالی است و خود را با افراد مقایسه می‌کنید؟

افرادی که از بیرون بی‌نقص به نظر می‌رسند تفاوت چندانی با ما ندارند، پس چرا وانمود می‌کنند که متفاوت هستند؟

برخی از افراد در زندگی واقعی تفاوت چندانی با ما ندارند ولی هنگام فعالیت در شبکه‌های اجتماعی تظاهر می‌کنند که متفاوت هستند. محققان اجتماعی این مورد را سندروم اردک می‌نامند.

به این معنی که یک فرد در زندگی واقعی و زندگی در رسانه‌های اجتماعی متفاوت رفتار می‌کند و اطلاعات و تصاویری که به اشتراک می‌گذارد، ممکن است منعکس‌کننده تجربیات واقعی زندگی نباشد.

سندروم اردک تفاوت بین خود ایده‌آل که یک فرد در پست‌های رسانه‌های اجتماعی خودش نشان می‌دهد و زندگی واقعی آن فرد است تعبیر می‌شود. استفاده از واژه اردک برای این نوع رفتار به نوع عملکرد اردک هنگام شنا در آب باز می‌گردد.

ما هنگام شنای اردک تنها قسمتی از بدن او را می‌بینیم که به آرامی در روی آب در حال حرکت است، درحالی که متوجه تلاش او نیستیم. پاهای او زیر سطح آب مانند یک موتور کار می‌کند و همیشه در حال تلاش است تا روی آب شناور بماند.

در واقع مبتلایان به سندروم اردک کسانی هستند که به‌ظاهر آرام و شادند، اما در واقع برای حفظ شادی و آرامش تلاش زیادی می‌کنند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر