برنامهریزی عامل موفقیت پایگاه بسیج آببر است
مهدی محمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ گفت: پایگاه بسیج امام جواد (ع) آببر از سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را در شهرستان طارم آغاز کرد که دو سال به عنوان پایگاه الگو و نمونه شهرستان معرفی شده است.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه این پایگاه در طول این سالها با کسب تجربه و دانش لازم، موفق به انجام فعالیتهای اثربخش شده است، افزود: مدیریت خوب و کارآمد یکی از عوامل مهم در موفقیت هر سازمانی است.
مسئول پایگاه امام جواد (ع) آببر ابراز کرد: در پایگاه بسیج ما یک مدیریت منسجم و کارآمد وجود دارد که با برنامهریزی دقیق و اجرای صحیح برنامهها، زمینه موفقیت را فراهم کرده است.
وی با تاکید بر اینکه اتحاد و همدلی بین اعضای بسیج آببر یکی از نقاط قوت این پایگاه است، خاطرنشان کرد: همه اعضا با یکدیگر همکاری و همدلی دارند و این امر باعث شده است که پایگاه بسیج امام جواد (ع) آببر بتواند به موفقیتهای چشمگیری دست پیدا کند.
محمدی با تاکید بر اینکه نظم و برنامهریزی یکی از ارکان مهم هر فعالیتی است، ادامه داد: در پایگاه بسیج برنامهریزی دقیق و منظمی برای فعالیتها وجود دارد و این امر باعث شده است تا فعالیتها به صورت موثر و با صرفهجویی در زمان و منابع انجام شوند.
وی عنوان کرد: تداوم برنامهها یکی دیگر از عوامل مهم در موفقیت هر سازمانی است که در این پایگاه نیز برنامهها به صورت مستمر و با هدف مشخص اجرا میشوند و این امر باعث شده است که ما بتوانیم به اهداف خود دست پیدا کنیم.
مسئول پایگاه بسیج امام جواد (ع) آببر با بیان اینکه دلایل مختلفی در انتخاب این به عنوان نمونه دخیل هستند، مطرح کرد: پایگاههای بسیج امام جواد (ع) آببر در راستای مقابله با آسیبهای اجتماعی همچون طلاق و اعتیاد و ایجاد نشاط اجتماعی با شیوههای مبتکرانه و خلاقانه و طرحهای نو اقدام کرده و اکنون این مدلها به عنوان یک مدل و الگوی کشوری مطرح شده است.
وی گریزی به فعالیتهای ابتکاری این پایگاه زد و ادامه داد: کاهش آسیبهای اجتماعی، محرومیتزدایی و اشتغالزایی از جمله اولویتها و رویکردهای اصلی و مهمی است که در فعالیتها و برنامههای پایگاههای مقاومت بسیج امام جواد (ع) آببر با جدیت دنبال میشود.
محمدی خاطرنشان کرد: تحقق محله اسلامی با بهرهگیری از تمام ظرفیتهای محلی مهمترین دغدغه و عملکرد پایگاه بسیج امام جواد (ع) آببر است.
وی عنوان کرد: در طرح محله محوری مشکلات، آسیبها، ناهنجاریها و خواستههای مردم محله توسط خود اهالی آن منطقه احصا و برای رفع آن توسط خود مردم یا مطالبهگری از مسئولان راه حل ارائه شود.
انتهای خبر/