logo
امروز : جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱:۰۵
[ شناسه خبر : ۴۱۷۳۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
معاون فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان:

زینب (س) طلایه‌دار دفاع از امامت بود

زینب-(س)-طلایه‌دار-دفاع-از-امامت-بود-
معاون فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان گفت: زینب کبری (س) نزد انبیا و اولیا بسی والاتر است و ایشان طلایه‌دار دفاع از حریم امامت و ولایت بودند و نقش مهمی در پیشرفت و گسترش اسلام داشتند.

حجت‌الاسلام جواد باقری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ بیان اینکه حضرت زینب کبری (س) دارای دو شخصیت اجتماعی و فردی هستند که پی بردن به شخصیت والای ایشان می‌تواند الگویی مناسب برای بانوان در جامعه باشد، اظهار کرد: ایشان از جمله بانوان مطرح در واقعه کربلا است که باعث تبیین و گسترش اسلام ناب محمدی در جهان شد.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه حقایق روز عاشورا به زبان این بانوی بزرگوار بازگو شد، ادامه داد: ایشان پیام‌آور نهضت آزادگی و استقامت بوده که در پنجم جمادی‌الاول پنجم هجری قمری در مدینه دیده به جهان گشود.

معاون فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان عنوان کرد: در مکتب پدری مهربان و مادری دلسوز رشد و نمو یافت و جزو افراد مطرح و تأثیرگذار در واقعه کربلا بود.

وی با بیان اینکه زینب کبری (س) دارای القابی مانند عقیله بنی هاشم، عالمه غیرمعلَّمه، عارفه، فاضله، كامله و معصومه صغری است، ابراز کرد: از همان دوران طفولیت خصوصیات اخلاقی مانند صبر، شکیبایی و بردباری را بهترين شکل دارا بودند.

معاون فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان تصریح کرد: در واقعه کربلا بعد از شهادت امام حسین (ع) حضرت زینب کبری (س) مسئولیت تبیین جهاد اسلام را بر عهده داشت طوری که با سخنرانی خود در کاخ یزید چهره دشمنان اسلام را سیاه کرد و هدف از واقعه کربلا زنده نگه داشتن اسلام، امر به معروف و نهی از منکر است.

باقری ابراز کرد: زینب کبری (س) از همان دوران طفولیت علاقه شدید به سیدالشهدا (ع) داشتند و نقش اصلی بانوی دشت کربلا زنده نگاه داشتن نهضت عاشورا بود که به بهترین شکل وارد عرصه شد.

وی بیان کرد: ایشان در هنگام رویدادهای خاص و سرنوشت‌ساز توانایی داشتند تا اقدامات مهمی را از خود بروز دهند به همین دلیل به حضرت زینب کبری (س) «عقیله بنی هاشم» می‌گویند.

معاون فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان گفت: از جمله خصوصیات اخلاقی ایشان صبر، بردباری، شجاعت و شهامت را می‌توان نام برد که در نوع خود کم‌نظیر است که از همان كودكی در دامان رسول خدا محمد مصطفی (ع) رشد و پرورش یافتند و تعالیم و آموزه‌های دینی را آموختند و در راه ترویج این تعالیم سخت در تلاش بودند.

باقری افزود: حضرت زینب کبری‌ (س) یک نمونه‌ برجسته‌ در تاریخ است که عزت و عظمت حضور یک زن را در دشت کربلا نشان داد و از همه مهم‌تر سعی کرد وظیفه اصلی خود را بعد از شهادت امام حسین (ع) به درستی ایفا کند و اگر چنین رسالتی به درستی انجام نمی‌شد اسلام محمدی با درستی در جهان ترویج پیدا نمی‌کرد.

وی ادامه داد: مقام زینب کبری (س) نزد انبیا و اولیا بسی والاتر است و ایشان طلایه‌دار دفاع از حریم امامت و ولایت بودند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر