سهم پایین فرهنگ و رسانه از بودجه
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ اصغر حاجعلیاکبری، در اختتامیه رویداد تولید محتوای بسیج شهرستان خرمدره به بررسی جایگاه رسانهها در کشور پرداخت و با اشاره به رشد قابل توجه این عرصه در دهه اخیر اظهار داشت: ما در سالهای اخیر شاهد افزایش بیش از دو برابری رسانهها در کشور بودهایم. در حال حاضر حدود ۱۴ هزار رسانه فعال داریم، شامل ۱۳۰ روزنامه، ۸ هزار مجله، ۵ هزار سایت خبری و ۲۸ خبرگزاری رسمی، به همراه پایگاههای خبری و تحلیلی متعدد.
بیشتر بخوانید
وی با اشاره به حمایتهای مختلف از این رسانهها، از جمله بستر درآمدزایی از طریق آگهیهای دولتی افزود: رسانهها باید از رسالت اصلی خود فاصله نگیرند و نگاه اقتصادی نباید تنها محور فعالیت آنها باشد. اقتصاد رسانه مقولهای بسیار مهم است، اما تمام ماجرا نیست. رسالت رسانهها باید ترویج فرهنگ، تمدن و ارزشهای دینی کشور باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی زنجان همچنین بیان کرد: رسانهها در دنیا در حوزه فرهنگ تعریف میشوند، اما این حوزه تأثیرگذاری بر همه بخشهای جامعه را در پی دارد.
وی گفت: تحولات عرصه رسانه حتی صنعت ما را نیز متحول کرده و صنعت را از نیروی کار محور به سمت دانشمحور شدن سوق داده است، که با تمام مزایا و معایبش نیازمند تدبیر همه دستگاههاست.
حاجعلیاکبری با اشاره به سهم پایین دستگاه فرهنگ و رسانه از بودجه کشور تأکید کرد: برای ارتقاء جایگاه رسانهها در تراز انقلاب اسلامی، حرکتهای همافزایی بین دستگاهی ضروری است.
وی گفت: با وجود پیشرفتهایی که داشتهایم، هنوز در تراز انقلاب اسلامی نیستیم و باید تلاش بیشتری صورت گیرد. بسیج و سایر نهادهای مردمی و فرهنگی نقش مؤثری در این راستا دارند، اما کافی نیست و همه بخشها باید وارد میدان شوند.
انتهای خبر/