نبود اعتبار دلیل تعطیلی پروژه قرهپشتلو
اصغر اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ در مورد وضعیت پروژه اتصال راه ارتباطی قرهپشتلو به محور سرچم به اردبیل اظهار کرد: تحقق این پروژه به تامین اعتبار بستگی دارد و در چند سال گذشته هیچ اعتباری به این پروژه اختصاص نیافته است.
بیشتر بخوانید
وی تکمیل این پروژه را منوط به تامین اعتبار دانست و افزود: ما مجری پروژهها هستیم و در صورت تامین اعتبار، در عملیاتی کردن آنها مشکلی نداریم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان زنجان خاطرنشان کرد: در حال حاضر پروژههای زیادی در سطح استان در حال اجرا هستند که به دلیل محدودیتهای اعتباری به صورت نیمهکاره باقی ماندهاند و این پروژههای راه روستایی با توجه به تعداد خانوارها در اولویت قرار دارند.
وی تاکید کرد: این پروژه در حال حاضر جزو اولویتهای شهرستان نبوده و در بودجه سال جاری هیچ اعتباری برای آن پیشبینی نشده است، افزود: تامین اعتبار این پروژه باید از سوی سازمان برنامه و بودجه انجام شود.
اسماعیلی همچنین به تاریخچه پروژه اشاره کرد و گفت: در سالهای ۹۷ تا ۹۸ از طریق وزارتخانه و سازمان برنامه و بودجه اعتباری برای این پروژه در نظر گرفته شد و اقداماتی نیز انجام شد. اما پس از انتقال پروژه به سازمان راهداری، نگاه سازمان به تامین اعتبار راههای روستایی تغییر کرد و اعتباری برای تکمیل این پروژه در نظر گرفته نشد.
وی بیان داشت: پس از این تغییرات، تامین اعتبار پروژه باید از استان انجام شود که تاکنون هیچ اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان زنجان همچنین عنوان کرد: هر چند این پروژه در مسیر طرح تعریض محور قرهپشتلو قرار دارد، اما ارتباطی با ماده ۲۳ تعریض محور ارمغانخانه ندارد.
وی در ادامه توضیحات خود در مورد پروژه اتصال محور قرهپشتلو به جاده سرچم به اردبیل به جزئیات جدیدی اشاره کرد و افزود: این پروژه در انتهای حوزه استحفاظی استان قرار دارد و از مجموع ۱۲ کیلومتر آن، تنها پنج کیلومتر در حوزه استان زنجان و هفت کیلومتر در حوزه آذربایجانشرقی واقع شده است.
اسماعیلی با بیان اینکه این پروژه برای آذربایجانشرقی منفعت زیادی ندارد، ادامه داد: بنابراین نسبت به پیگیری آن اقداماتی انجام نمیشود، در حالی که این پروژه منطقه قرهپشتلو را از بنبست خارج میکند.
وی همچنین تاکید کرد: این پروژه از سال ۹۸ به بعد تعطیل شده و برای تکمیل آن به حدود ۶۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. در حالی که کل اعتبارات راهداری شهرستان زنجان در سال جاری ۱۰۰ میلیارد تومان بوده و تامین اعتبار این پروژه برای حوزه راه روستایی، جزو اعتبارات سنگینی محسوب میشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان زنجان در پایان تصریح کرد: با این شرایط ادامه بلاتکلیفی این پروژه و عدم تخصیص اعتبار لازم، مشکلات جدی برای توسعه زیرساختهای منطقه ایجاد خواهد کرد.
انتهای خبر/