فتنهشناسی با مطالعه اسناد لانه جاسوسی
مصطفی ملکی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ با بیان اینکه شناساندن چهره واقعی شیطان بزرگ به جامعه و بازخوانی توطئههایشان ثابت میکند که برخی از اتفاقاتی که هماکنون در حال وقوع است توهم نبوده و یک توطئه است، گفت: توطئه یک واقعیت بوده و نباید آن را توهم فرض کرد، بعضی ندانسته و نخواسته و برخی هم برعکس بهقصد مزدوری در پروژه دشمن قرار میگیرند.
بیشتر بخوانید
وی افزود: اینکه فرض کنیم کل جهان تحت کنترل آمریکاست، همان چیزی است که آمریکاییها میخواهند و برای اثبات قدرت پوشالی خودش به انحاء مختلف آن را القاء میکنند، در صورتی که این کشور خونخوار را آنقدر نباید بزرگ و قدرتمند تصور کرد.
کارشناس رسانه با اشاره به اینکه تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران را صرفاً یک ساختمان فتح شده نباید دید، عنوان کرد: لانه جاسوسی مرکز چند دهه دیکتاتوری و مرکز راهبری یکی از خشنترین رژیمهای سلطنتی بود.
وی ادامه داد: بزرگترین پروژههای استعماری، براندازی حکومتهای انقلابی مردمی و کثیفترین کودتاها که در آمریکا تئوریزه میشد، در این مرکز برای منطقه راهبری و هدایت میشد و از طریق آن رژیم سلطنتی، خشن، سکولار و غربگرا بر ایران حکومت میکرد.
ملکی با اشاره به اینکه عملکرد رژیم استعمارگر آمریکا در لانه جاسوسیاش در ایران تنها اجرای نقشههایی برای غارت منابع نفتی و استثمار فرهنگی نبود، تصریح کرد: بلکه علاوه بر آن مطابق اسناد کشف شده در لانه جاسوسی پروژههایی برای کل منطقه نیز در لانه جاسوسی آمریکا فرماندهی میشد.
وی ابراز کرد: لانه جاسوسی برای آمریکا یک قرارگاه عملیاتی در سطح منطقه و جهان بود، زمانی که سقوط کرد ضربه سنگینی به آمریکا زده شد. راهاندازی جنگهای قومی و تجزیهطلبی، راهاندازی جنگ مذهبی بین شیعه و سنی، استفاده از پتانسیل اقلیتهای دینی، مذهبی و یهودیهای مرتبط با رژیم صهیونیستی، اعتصابات کارگری و برنامهریزی برای تعطیلی کارخانجات، آتش زدن مزارع و سیلوها، ترور چهرههای موثر انقلاب، ترور شخصیت (عملیات روانی)، اغتشاش و زد و خورد در دانشگاهها و تعطیلی و اجرای آن در صورت امکان در مدارس، تقویت گروههای سیاسی مخالف امام، تقویت مطبوعات وابسته در داخل ایران، استفاده از محملهای فرهنگی و هنری از جمله موسیقی و فیلم برای ضربهزدن به انقلاب، بهکارگیری سرویسهای جاسوسی کشورهای منطقه، تحریم اقتصادی و علمی، تهدیدات نظامی، استفاده از تنشهای مرزی با عراق و دیگر کشورهای همسایه، ایجاد تردید در بین مردم نسبت به نظام و اعتقادات، مأیوس کردن مردم از همراهی با امام، فراری دادن نخبگان و کاربلدها، نفوذ در ردههای بالای نظام ازجمله روشها و راهکار براندازی نهضت امام بود که توسط آمریکاییها در اول انقلاب آزمایش شد.
انتهای خبر/