logo
امروز : دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۳۲
[ شناسه خبر : ۴۱۶۳۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
معاون صنایع‌دستی میراث فرهنگی زنجان مطرح کرد:

معضل نبود تاجر فعال صنایع‌دستی در زنجان

معضل-نبود-تاجر-فعال-صنایع‌دستی-در-زنجان
معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث فرهنگی، ‌گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: نبود تاجر فعال از مشکلات اساسی صنعت‌گران صنایع‌دستی استان زنجان است و بابت این موضوع در کل کشور دچار ضعف هستیم.

سید میکائیل موسوی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه استان زنجان با حضور ۱۳ هنرمند مستعد و توانمند در نمایشگاه صنایع‌دستی تهران از تاریخ ۲۳ تا ۲۶ آبان ماه حضور پیدا خواهد کرد، گفت: هنرمندان زنجانی در بخش‌های چاقو، مس، ملیله، چرم‌دوزی،‌ منبت‌کاری روی چوب، چاروق و گیوه‌دوزی شرکت خواهند کرد تا هنر فاخر این استان را به نمایش گذارند.

بیشتر بخوانید

وی افزود: برگزاری این نمایشگاه‌ها با حضور مهمان‌هایی از کشورهای خارجی و تجار، باعث تقویت و ایجاد شور و انگیزه در میان هنرمندان صنایع‌دستی می‌شود تا اقلام خود را در معرض عموم قرار دهند و برای محصولات خود بازاریابی کنند.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث فرهنگی، ‌گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان با اشاره به اینکه برگزاری اینگونه نمایشگاه‌ها تأثیر به‌سزایی برای هنرمندان صنایع‌دستی دارد، عنوان کرد: با توجه به اینکه صنایع‌دستی زنجان در حوزه مس، ملیله و چاقو غنی بوده و به شهر جهانی ملیله معروف است، قطعاً می‌تواند تجار و خریداران بسیاری را در این نمایشگاه جذب خود کند.

وی ادامه داد: موضوع مهم و حائز اهمیتی که در کل کشور وجود دارد، صادرات صنایع‌دستی است. نبود تجار در کشور باعث بروز مشکلاتی در این حوزه شده است به طوری‌ که نیاز‌های سایر کشورها را بسنجد و نظارت کند وجود ندارد.

موسوی با اشاره به اینکه در تمامی صنایع و حوزه‌ها تاجر داریم، تصریح کرد: نبود تاجر فعال از مشکلات اساسی صنعت‌گران است و بابت این موضوع در کل کشور دچار ضعف هستیم. با توجه به رایزنی‌های انجام گرفته درصدد هستیم تا این مشکل اساسی و بزرگ حل شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر کنسرسیوم مس را راه‌اندازی کرده‌ایم تا با حضور بخش خصوصی تشکلی ایجاد شود و تمامی اقلام از یک منبع به دست مصرف‌کننده رسیده و همینطور نیازهای صادراتی فراهم شود.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث فرهنگی، ‌گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان با اشاره به هدف کنسرسیوم مس خاطرنشان کرد: تشکیل کنسرسیوم صادراتی با هدف بهره‌وری بیش‌تر بوده که در این حوزه تمامی تولیدکنندگان را تحت پوشش دارد تا در صورت نیاز به تجار معرفی کند. 

وی افزود: با این روش انسجام میان تولیدکنندگان مس افزایش پیدا می‌کند و امروزه در این حوزه شاهد پیشرفت‌های مطلوبی هستیم، امید است در زمینه چاقو نیز این امر پیش آید و عملی شود.

موسوی با اشاره به اینکه روزانه نزدیک به ۲۰ تن تولید مس داریم، گفت: طبق آمارهای انجام شده یک هزار و ۵۰۰ قلم تنوع کالایی داریم. مس فلز گران قیمتی بوده و سطح اشتغال آن افزایشی و محصولی کاملاً کاربردی است.

وی تصریح کرد: به طور جدی پیگیر موضوع صادرات مس و تهیه مواد اولیه هستیم تا کاتد سهمیه‌ای بگیریم که این امر با یاری نمایندگان و مسئولان ذیربط اجرا شود. کاتد به شکل شمش است که طی فرایندی ذوب و به شکل ورقه‌های مسی تولید می‌شود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر