[ شناسه خبر : ۴۱۱۳۲ ]
[ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
گزارش تصویری؛
ائردک نانی برآمده در دل طبیعت طارم
آغاز فصل پاییز در شهرستان طارم عطر دیگری دارد. هنگام عبور از پشت ديوار خانههای روستایی بوي دود چوب و بوی نان خانگي آمیخته با عطر روغن زیتون روان هر رهگذری را نوازش میکند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ ائردک با نام نان محلی شهرستان طارم معروف است. عطر نان برآمده از روغن زیتون تازه یکی از بوهای دلپذیر و مقبول همگان است که با شروع فصل پاییز در گوشه کنار دیار پر مهر طارم به مشام میرسد و به آدمی حس زندگی میدهد.
بیشتر بخوانید
برای تهیه این نان از آرد گندم، نمک، شکر یا شیره انگور، خمیرمایه، تخممرغ (در برخی مناطق) و روغن زیتون استفاده میشود. این نان بسیار مقوی اغلب در فصلهای سرد سال و اعیاد پخت میشود و بهعنوان سوغاتی شهرستان نیز مورد استقبال قرار میگیرد.
این نان محلی با نامهای: اگردک، ائردک، زیتون چورگی، تاخ تاخ چورگی و تاواچورگی در سطح شهرستان شناخته میشود.
انتهای خبر/