جشنواره آش ایرانی تبدیل به برند شد
داوود آبیان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ با بیان اینکه طبق رویدادهای تقویمی برگزاری هفدهمین جشنواره آش ایرانی را در زنجان خواهیم داشت، گفت: همزمان با این رویداد بزرگ، هجدهمین نمایشگاه ملی صنایعدستی نیز برگزار خواهد شد.
بیشتر بخوانید
وی افزود: سعی بر این است که در هفته گردشگری این رویداد مهم صورت بگیرد، زیرا جشنواره آش ایرانی به یک برند تبدیل شده و به بلوغ رسیده است.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان با اشاره به اینکه برگزاری این نوع رویدادها برای علاقمندان نیز تازگی داشته و جالب است، عنوان کرد: شاهد حضور گسترده مردم از سراسر ایران، هنرمندان صنایعدستی، آشپزان معروف و معتبری که از سالیان گذشته رتبههای برتر را کسب کردند، خواهیم بود.
وی ادامه داد: لازم به ذکر است که قبل از برگزاری جشنواره اصلی، یک رویداد فرعی با عنوان «پیش رویداد» انتخاب سرآشپزان متخصص و سرشناس برگزار خواهد شد.
آبیان با اشاره به سطح استقبال مردم از سالهای گذشته، تصریح کرد: ۱۸۰ گروه و فرد در این پیش رویداد شرکت کردند که در نهایت از این تعداد گفته شده، ۱۰ نفر از سرآشپزان معروف در شهرستان زنجان انتخاب و با یکدیگر به رقابت پرداختند. امید است در سال جاری تعداد شرکتکنندگان بیشتر از قبل باشد.
وی خاطرنشان کرد: ۴۰ غرفه آش خواهیم داشت که از این تعداد، ۳۰ غرفه مختص استانهای سراسر کشور و ۱۰ غرفه برای شرکتکنندگان زنجانی خواهد بود. از شهرستانهای زنجان هم یک فرد سرآشپز معتمد و حرفهای را خواهیم داشت که در این زمینه اطلاعرسانیهای لازم انجام شده است.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان گریزی به مسئله پیش رویداد زد و گفت: این برنامه یک اتفاق بزرگ محسوب میشود، که در حال حاضر نیز اطلاعرسانی آن به زودی اعلام خواهد شد تا هنرمندان ظرفیتها و قابلیتهای خود را به نمایش گذارند.
وی افزود: فراخوان جشنواره آش ایرانی امسال برای اولین بار از طریق سامانه تدارکات دولت برای انتخاب «مجری» در سامانه بارگذاری خواهد شد. امید است شاهد برگزاری یک رویداد پرشور و نشاط باشیم.
انتهای خبر/