logo
امروز : پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳ ساعت ۲:۳۶
[ شناسه خبر : ۳۹۹۰۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
مدیرکل تبلیغات اسلامی زنجان:

مساجد روستاها عمده‌ترین مشکلات را دارند

مساجد-روستاها-عمده‌ترین-مشکلات-را-دارند
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: تعداد روستاها در استان زنجان زیاد است و در روستاها مساجد به صورت مناسبتی فعالیت دارد و خارج از مناسبت‌ها برنامه در نظر گرفته نمی‌شود با این حال مساجد روستاها عمده‌ترین مشکلات را دارند.

حجت‌الاسلام علی یوسفی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه زنجان اولین استانی است که اطلاعات درباره مساجد را تکمیل کرده و مساجد در سازمان تبلیغات رتبه‌بندی می‌شوند اظهار کرد: این رتبه‌بندی با توجه در نظر گرفتن فعالیت امامان جماعت و سطح دانش و توانمندی آن‌ها بوده به نوعی وظایف سازمان تبلیغات اسلامی است که شبکه امامت توانمند شود.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه سازمان تبلیغات مساجد را از نظر شبکه امامت طبقه‌بندی کرده و این رتبه‌بندی بر اساس تعداد مساجد، شبکه امامت و ائمه جماعت در نظر گرفته شده است ابراز کرد: رتبه‌بندی مساجد بر اساس الگو، شاخص، فعال بودن این مجموعه در نظر گرفته می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی زنجان عنوان کرد: مساجد شاخص با فعالیت‌های ائمه جماعت در امورات مختلف فرهنگی و اجتماعی در نظر گرفته می‌شود و وضعیت مساجد استان از گذشته تاکنون فرقی نکرده و عمده مشکل مربوطه در عدم حضور ائمه جماعت در روستاها بوده و مساجدی که امام جماعت ندارند اغلب در روستاها هستند.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه تعداد روستاها زیاد است، مساجد به صورت مناسبتی فعالیت دارد و خارج از مناسبت‌ها توسط مسئولان مربوطه برنامه در نظر گرفته نمی‌شود، می‌توان گفت که مساجد روستاها عمده‌ترین مشکلات را دارند.

وی ادامه داد: مسجد پایگاه اصلی اسلام و دارای معارف انسانی، دینی و اخلاقی است و یک جایگاه اجتماعی مهم اسلام محسوب می‌شود در واقع محلی برای رفع مشکلات و افزایش ظرفیت معنوی مؤمنان است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی زنجان عنوان کرد: در گذشته مساجد در حل معضلات و مشکلات اجتماعی نقش مهمی دارد و امروزه نیز در نقش ارتقاء سطح معنوی جامعه که باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی در سنین مختلف جوانان و نوجوان می‌شود؛ دخیل است.

وی گفت: مساجد در زمینه محرومیت‌زدایی و رسیدگی به حل مشکلات مردم نقش مهمی ایفا می‌کند و امام جماعت، اهالی مسجد، هیأت امنا، پایگاه بسیج و مجموعه‌های کانون در ایفای این نقش قوی‌تر عمل می‌کنند تا همه دست در دست هم کمکی در رفع آسیب‌های اجتماعی باشد.

یوسفی ابراز کرد: در برخی شهرک‌ها با توجه به تراکم ساخت و سازی که در آن منطقه وجود دارد مانند شهرک پونک، تعداد مساجد از حد استاندارد کم‌تر است.

وی گفت: مناطق مرکزی شهر که دارای بافت‌های قدیمی هستند تراکم جمعیت کم‌تری در آنجا وجود دارد و از نظر تعداد مساجد مشکل خاص وجود ندارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان تصریح کرد: در شهر زنجان شهرک اندیشه در قیاس با منطقه پونک به نسبت شرایط خوبی در امر مساجد دارد و با توجه به این مهم که زنجان یک شهر مذهبی است و مردم سعی می‌کنند فرزندان خود را در محیطی مانند مسجد رشد و پرورش دهند تا علاوه بر آموزه‌های دینی اخلاق و رفتار مطابق با اسلام را هم بیاموزند.

وی افزود: باید در نظر داشت فرزندانی که در محیط‌های فرهنگی و اجتماعی مساجد رشد و نمو پیدا کنند علاوه بر یادگیری بسیاری از احکام و مسائل روز با اخلاق و منش زندگی ائمه اطهار (ع) نیز آشنا می‌شوند.

یوسفی بیان کرد: آشنایی با اصول، پایه و اساس دین در جامعه بر شخصیت افراد جوان و نوجوان تاثیر مستقیم دارد و باعث می‌شود افراد در آیند جزو نفرات موفق در جامعه شوند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر