logo
امروز : چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۳۴
[ شناسه خبر : ۳۹۶۶۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
امام جمعه خرمدره:

زنان در احیای امر به معروف موثرند

زنان-در-احیای-امر-به-معروف-موثرند
امام جمعه خرمدره گفت: زنان با تربیت کودکان نقش مهمی در احیای فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر دارند چون عهده‌دار وظیفه مادری هستند و این وظیفه به صورت خدادادی و ذاتی در نهاد هر زن تداعی شده است.

حسینعلی زاهدی‌پور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر دو پدیده‌ای اجتماعی است که به نوعی در همه جوامع وجود دارد و تفاوت اساسی در تمایز معروف‌ها و منکرهاست اظهار کرد: آسیب مهم جامعه امروز ما این است که پیامدها و کارکردهای منحصر به فرد امر به معروف و نهی از منکر به درستی معرفی نشده است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه نقش زنان در معرفی و جریان امر به معروف و نهی از منکر یک نقش تربیتی منحصر به فرد است ابراز کرد: بنیان خانواده‌ها از زن متشکل می‌شود و این زن است که مدیریت خانواده و تربیت فرزندان را در کنار مرد خانواده عهده‌دار است.

امام جمعه خرمدره گفت: نقش زنان به عنوان رکن اصلی «جامعه‌پذیری» از دو جهت مهم است؛ زنان با داشتن قدرت عاطفی منحصر به فرد؛ همراهی مستمر با فرزندان و جلب اعتماد فرزندان از ارکان اصلی «جامعه‌پذیری» بوده و از این مسیر اصلی را در احیای امر به معروف دارند.

وی با اشاره به اینکه نوزادان و کودکان از همان دوران که شروع به تکاپو می‌کنند خداوند این ادراک را در وجود زنان نهادینه کرده تا نقش تربیت فرزندان در خانواده بر عهده زن قرار گیرد افزود: مقوله آموزش امر به معروف و نهی از منکر باید از دوران طفولیت و کودکی در انسان آغاز شود سن کودکی سنی است که فرد پذیرش زیاد برای یادگیری داشته و ذهن در این سن خلاق‌تر و آزادتر است و باید تربیت در این سن جدی گرفته شود.

زاهدی‌پدر تأکید کرد: چراکه در این امر یک طرف بعد شخصیتی و دینی در وجود فرد در زمان کودکی شکل می‌گیرد و پرداختن به اصول مقوله امر به معروف در این سن گیرایی و تجزیه تحلیل زیادی دارد.

وی عنوان کرد: مادران با تأمین نیاز عاطفی برای کودکان معارف والای امر به معروف و نهی از منکر را به فرزند منتقل می‌کنند و به این طریق نقش اصلی در احیای امر به معروف دارند و این واجب متوجه همه بوده و تمام جامعه را در بر می‌گیرد.

امام جمعه خرمدره ابراز کرد: در راستای ادای فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر باید به ولای اجتماعی برسیم یعنی همه آحاد جامعه نسبت به هم وظیفه و احساس مسئولیت داشته باشند و خود را جزئی از تار و پود جامعه بدانند در این صورت است که وجود این فریضه در جامعه پر رنگ و آثار مثبت آن در جامعه و خانواده نمایان خواهد شد.

وی اضافه کرد: نهی از منکر جزو مقوله‌های مهم در جامعه است که پرداختن درست و اصولی به آن باعث رفع بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در زندگی فردی و اجتماعی افراد خواهد شد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر