logo
امروز : یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۲۳
[ شناسه خبر : ۳۷۹۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان:

پیش‌بینی تولید بیش از 160 هزار تن انگور در استان زنجان/ زنجان جزو هشت استان نخست تولید کننده انگور در کشور است

پیش‌بینی-تولید-بیش-از-160-هزار-تن-انگور-در-استان-زنجان-زنجان-جزو-هشت-استان-نخست-تولید-کننده-انگور-در-کشور-است

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به میزان تولید انگور در استان زنجان گفت: تولید بیش از 160 هزار تن انگور در استان زنجان پیش‌بینی شده است.

به گزارش موج رسا; بهنام اوجاقلو امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سطح باغات بارور انگور استان زنجان هم‌اکنون به 16 هزار و 279 هکتار می رسد که 15 هزار و 924 هکتار از این سطح باغات انگور آبی و 355 هکتار مابقی باغات دیم را شامل می شود.

وی سطح باغات بارور و غیر بارور انگور در استان زنجان را در مجموع 16 هزار و 634 هکتار اعلام کرد و افزود: در حال حاضر سطح باغات غیر بارور انگور در استان نیز به 549 هکتار می رسد که 521 هکتار از این سطح آبی و 28 هکتار مابقی مربوط به باغات دیم است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به تولید 220 هزار تن انگور طی سال گذشته در استان زنجان، از تولید 165 هزار تن انگور طی سال جاری در این استان خبر داد و خاطرنشان کرد: سرمازدگی باعث شد تولید انگور امسال نسبت به سال گذشته در استان کاهش 25 درصدی داشته باشد.

وی، بیدانه، یاقوتی، شاهانی، فخری و قره اوزوم را ارقام انگور تولیدی در استان زنجان برشمرد و عنوان کرد: همه ساله برداشت انگور در استان از مرداد ماه آغاز شده و تا اواسط مهر ماه ادامه پیدا می کند.

اوجاقلو استان زنجان از جمله استان های مهم تولید  کننده محصول انگور در سطح کشور به حساب می آید به طوری که این استان از نظر سطح و تولید انگور جزو هشت استان نخست کشور به شمار می رود.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان تصریح کرد: استان زنجان همچنین در زمینه تولید کشمش نیز جزو رتبه های برتر کشوری بوده و سالانه به طور متوسط 30 هزار تن کشمش در استان تولید می شود.

وی با تاکید بر ضرورت و اهمیت ایستاده کردن باغات انگور به عنوان راهکار افرایش بهره وری و ارتقای سطح کمی و کیفی محصول تولیدی خاطرنشان کرد: با ایستاده کردن باغات انگور، میوه ها نور کافی دریافت کرده و به دلیل عبور جریان هوا از لای بوته ها، امکان انتقال بیماری ها از سایر باغات به حداقل می رسد.

اوجاقلو ایستاده کردن باغات انگور را در جلوگیری از شیوع بیماری سفیدک بسیار موثر دانست و عنوان کرد: سهولت انجام عملیات مختلف در سطح باغ از جمله برداشت آسان از دیگر مزایای ایستاده کردن باغات انگور به شمار می رود.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان بیان داشت: باغداران استان در حال حاضر اقدام به داربستی و ایستاده کردن 550 هکتار از باغات انگور استان کرده اند و همه ساله به منظور توسعه این سطح با توجه به اهمیت موضوع، با برگزاری کلاس های آموزشی و ترویجی مختلف، آموزش های لازم به کشاورزان استان ارایه می شود.

//ع

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر