مکتب شهید مطهری در جامعه ما زنده است
مصطفی طاهری در گفتگو با پایگاه خبری_تحلیلی «موج رسا» با بیان اینکه اگر مشکلات کشور را در حوزههای مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، امنیتی و غیره ریشه یابی کنیم، میتوانیم در این خصوص بحث کنیم، گفت: نقاط ضعفی وجود دارد که باید این موارد برطرف و توسعه پیدا کند.
بیشتر بخوانید
وی با اشاره به اینکه اگر در تربیت نیروی انسانی موفق باشیم، میتوانیم در حوزههای مختلف مشکلات و مسائل کشور را به حداقل یا به صفر برسانیم، عنوان داشت: تربیت نیروی متخصص فوقالعاده برای کشور مهم است.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینكه کشور ما در حوزه اقتصادی، نظامی، فنی و غیره به نیرو انسانی نیاز دارد، تصریح کرد: کشور و انقلاب ما متفاوت با انقلاب و کشورهای دیگر است ما ادعا داریم در جمهوری اسلامی دنیا و آخرت مردم باید آباد شود.
طاهری با اشاره به اینکه شرایط و فضا باید به نحوی باشد که برای رسیدن به عاقبت بخیری و صلاح مردم همه شرایط در حوزههای مادی و معنوی فراهم باشد، عنوان داشت: یکی از وظایف سنگین قشر تربیتی و معلمان ما در آموزش و پرورش و آموزشهای عالی بحثهای تربیتی و اخلاقی است.
وی با بیان اینکه معلمان بایستی مزین به اخلاق اسلامی باشند در این کار را عمل نشان دهند و هم زبانان نسل جوان ما را تربیت کنند، خاطرنشان کرد: این دو بعد تربیتی و پرورشی برای کشور خیلی مهم است.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه معلمان در بحث تربیتی و پرورشی اگر سن دانشآموز و دانشجو را پایین در نظر بگیرند اثر پذیری بیشتری خواهد داشت، یادآور شد: ما باید از مهد کودک برنامه تربیتی برای کودکانمان داشته باشیم تا از دانشگاه که فارغ التحصیل شد وارد زندگی و جامعه شود.
طاهری با بیان اینکه ما امروز از این معلمان در سطح کشور کم نداریم و هرچه قدر تعداد این معلمان از نظر کمی و کیفی رشد و ارتقا پیدا کند جا دارد که در کشور به اینجا برسیم، اظهار کرد: اگر نقاط ضعفی در کشور وجود دارد شاید بخشی به این موضوع بر میگردد که ما در تربیت نیروی انسانی ضعفهایی داریم.
وی تاکید کرد: امیدوارم دست اندر کاران با انتخاب معلمان شایسته، کارآمد، باسواد و تربیت شده که خودشان اول این مسیر را طی کرده باشند بتوانند در تربیت نسل جدید موفق باشند.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: شهید مطهری با سخنرانی و مکتوباتش هنوز در جامعه ما زنده و در حال تربیت و پرورش است.
انتهای خبر/