امام علی (ع) صدای عدالت انسانی در طول تاریخ است
به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی «موج رسا» امام علي بن ابيطالب بن عبدالمطلب بن هاشم بن عبدمناف در سيزده رجب سال سيام عام الفيل يعني 23 سال پيش از هجرت نبوی ديده به جهان گشود.
بیشتر بخوانید
حضرت در شهر مکه و داخل خانه خدا متولد شد و اولین و آخرین مولودی بود و خواهد بود که در دورن بیت الله الحرام پا به این عرصه خاکی گذاشت و جهان را به قدم های مبارک خود منور ساخت که سخن در این موضوع بسی فراوان است.
وقتی نگاهی به زندگی امیر مؤمنان علی علیه السلام میکنیم متوجه میشویم که زندگی پربرکت مولود کعبه سرشار از علم و تقوا، حماسه و جوانمردی، ایثار و احساس مسئولیت، مظلومیت و اقتدار بود و فضیلتهای بی شمار او را در نمیتوان توصیف کرد.
حضرت بهترین پسر برای والدینش، بهترین شوهر برای همسرش و مخصوصا بهترین پدر برای حسنین و زینبین علیهم السلام و در عین حال بهترین یار و یاور برای پیامبر اکرم (ص) بودند.
پدری که با تربیت فرزندان خود الگو برای بشریت شدند و امروزه فقط چند مورد از ویژگیها و اخلاق حضرت علی علیه السلام در زندگی خود ساری و جاری کند سعادت دنیا و آخرت را برای خود و خانواده خویش تضمین نموده است.
حضرت علی (ع) و رفتاری سرشار از محبتی که با حضرت زهرا سلام الله علیها داشتند و برخوردی که با فرزندانشان در نوع گفتار، نگاه و حرکات داشتند حق پدری را بر ایشان تکمیل نمود.
در کنار این نگاه پدرانه، اخلاق حسنهای که آقا امیرالمؤمنین علیه السلام در همه مسائل دینی، اخلاقی، برخورد اجتماعی، منش سیاسی و حتی تربیت نظامی و جنگی داشت، پدر واقعی بودن را در حق فرزندانش تمام و کمال ادا کرد و نمونه و اسوه کامل برای پدران عالم شد.
عالم حقیقت هم این است که پیامبر اکرم (ص) فرمودند؛ من و علی پدران امت هستیم و چه زیبا روز ولادت بزرگ مرد بشریت را به عنوان روز پدر نامگذاری نمودهاند.
باشد که روش علی منش علی اخلاق علی و تمام وجود علی طریق زندگی مان باشد و از خدا بخواهیم در این دنیای وانفسا و دنیای پرسر و صدای ماشینی از طریق علی که همان صراط مستقیم باشد منحرف نشویم که آخرش گمراهی و فلاکت خواهد بود.
ولایت پدر و جایگاه پدری به قدری برای درک ولایت امام معصوم و انبیای الهی لازم و ضروری است که حضرت رسول صلی الله علیه وآله بارها در سخنان گرانبهای خویش خطاب به امت اسلام و تمامی بشریت میفرمایند؛ من و علی پدران امت هستیم.
همین یک حدیث از خاتم پیامبران در مورد جایگاه پدر کافی است تا بدانیم که پدر در امت بشری چه گوهر گرانبها و تابناکی است.
واژه پدر در زبان فارسی به مردی گفته میشود که از او فرزندی به وجود آمده باشد، پدر در زبان فارسی افزون بر اطلاق بر پدر حقیقی انسان، به کسی که موجب اصلاح و ظهور چیزی باشد، نیز گفته میشود.
حجت الاسلام علی ناصر/ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان
انتهای خبر/