حضرت زینب (ع) اسوه صبر و استقامت است
حجت الاسلام علی ناصر در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری_تحلیلی «موج رسا» با بیان اینکه با مرور تاریخ به ویژه تاریخ قبل از اسلام ، میتوان واضح دریافت که نگاه به زن در جوامع ،حکومتها و قبيلهها نگاه حقارت و کالایی بود گفت: با ظهور اسلام ناب محمدی (ص) زن ارزش و جایگاه ویژه یافت.
بیشتر بخوانید
وی گفت: با ظهور اسلام و بعثت نبی مکرم اسلام محمد مصطفی صلی الله علیه و آله این نگاه سخیف به زن و نه تنها زن بلکه بردگان و فقرا و بیچارگان هم برداشته شد و شعار اسلام برابری زن و مرد در فکر و اندیشه و قدرت انسانیت و کسب معنویت و سلوک معرفتی حاکم شد و تنها ملاک برتری انسان تقوی و پاک دامنی شد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان عنوان کرد: از همان اویل اسلام این قانون اسلام مادرانی و زنانی تربیت کرد که حتی در کسب برخی خصل تهای انسانی از مردان هم پیشی گرفتند که مانند افرادی چون "سمیهها و خدیجهها" و حضرت فاطمه زهرا (س) و زینب (س) است.
حجت الاسلام ناصر ابراز کرد: این ایام میلاد دختر امیرالمومنین (ع) است که نام او از جانب پرودگار متعال زینب یعنی "زینت پدر" انتخاب گردید و الحق هم اسم با مسمایی بود.
وی گفت: زندگی این بانوی مکرمه از اول تا لحظه فراق از این دنیای فانی فراز و نشیبها، گرفتاریها و مصیبتهای زیادی را به همراه داشت تا جایی که ایشان را "ام المصائب" لقب دادند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان تاکید کرد: این بانوی با کرامت ویژگیهای داشت که بی شک حاصل تربیت پدر و مادری چون حضرت علی (ع) و زهرا علیهم السلام بود و کانون گرم خانوادهای که در آن امام حسن و حسین و کلثوم علیهمالسلام گرما بخش زندگی و حاصل تربیت والای ایشان بود.
حجت الاسلام ناصر تاکید کرد: زینب سلام الله علیها با نوع زندگی خود تبدیل به یک الگوی به تمام معنا نه تنها برای زنان بلکه برای مردان روزگار هم شد.
وی گفت: او دختری نمونه برای دختران، خواهری نمونه برای خواهران ، همسری نمونه برای بانوان و مادری نمونه برای مادران بود به راستی که حضرت زینب (ع) اسوه صبر و استقامت است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان ابراز کرد: ایشان را "عقیله" لقب دادند یعنی بزرگ قبيله که امام سجاد علیهالسلام نسبت به ایشان فرمودند؛او اسوه ایمان و تقوی حتی در اوج مصیبت، نمونه کامل محبت برادر و خواهری، ولایتمداری و ولایت پذیری، ایثار و فداکاری، شجاعت و درایت، عفت، حیا و حجاب، متانت و وقار ، کوه صبر و استقامت ، کرامت و انسانیت و دهها نمونه دیگر فضایل اخلاقی و انسانی بود که در نوع خود بی نظیر است.
حجت الاسلام ناصر افزود: اگر در جامعه امروزی و این دنیای پر سر و صدای ماشینی بخواهیم زندگی خوبی به ویژه زندگی آرام همراه با اخلاق و رفتار و کرامت انسانی و شهروند سالمی باشیم به ویژه زنان و دختران باید از زینب کبری (ع) الگو برداری کنند.
وی گفت: روز میلاد این بانوی کرامت را روز پرستار نام نهادهاند که به حق است و تبریک به سفید پوشانی که از حضرت زینب سلام الله علیها را الگو برای خود زندگی قرار دادهاند و جلوهای از این ایثار را در دوران کرونا که با صبر و شکیبایی خود برای همگان به نمایش گذاشتند میتوان اشاره کرد.
انتهای خبر/