شرکت فولادآسین ابهر ملزم به راه اندازی تصفیهخانه شد

سیدرضا مدنی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری_تحلیلی «موج رسا» گفت: با توجه به الزامات زیست محیطی و پیگیریهای متعدد اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ابهر، تصفیه خانه جدید پساب انسانی شرکت فولاد آسین ابهر با اعتبار حدود ۲.۵ میلیارد تومان راهاندازی شد.
بیشتر بخوانید
وی افزود: در این واحد صنعتی حدود ۲۰۰ نفر مشغول کار بوده که بر اساس ضوابط زیست محیطی ملزم به احداث تصفیهخانه برای فاضلاب انسانی است.
مدنی با بیان اینکه این تصفیهخانه به صورت پکیج و تمام اتوماتیک است، گفت: این تصفیهخانه تصفیه فاضلاب انسانی را انجام و پساب تصفیه شده و منطبق با استانداردهای سازمان حفاظت محیط زیست جهت آبیاری فضای سبز غیرمثمر در محوطه این واحد صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان ابهر گفت: پایش مداوم و سرزده از این واحد صنعتی به طور مداوم در دستور کار کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ابهر قرار دارد .
انتهای خبر/