تولید گوشت قرمز در استان زنجان ۱۰ درصد کاهش یافت

محمدعلی صادقی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; در خصوص تولید گوشت قرمز در استان زنجان اظهار داشت: پایان سال گذشته میزان تولید گوشت قرمز در استان ۱۵ هزار و ۲۰۰ تن بود و آمار امسال فعلا احصا نشده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مشکلی از بابت تولید گوشت قرمز در استان وجود ندارد افزود: عمده تولید گوشت قرمز در استان مربوط به دام سبک بوده اما عمده مصرف از گوشت دام سنگین انجام میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: صادر کننده گوشت دام سبک از استان و وارد کننده گوشت دام سنگین به استان هستیم.
صادقی خاطر نشان کرد: از یک میلیون و ۲۱۸ هزار راس دام موجود در استان، یک میلیون راس دام سبک و ۲۱۸ هزار راس دام سنگین در استان در حال پرورش است که نیاز گوشت قرمز استان را تامین میکند.
وی اذعان کرد: پیشبینی این است به دلیل حذف دامهای مولد در طول سالهای اخیر در سطح استان، میزان تولید گوشت قرمز پنج تا ۱۰ درصد کاهش یابد.
انتهای خبر/