logo
امروز : جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۱۵
[ شناسه خبر : ۲۹۲۲۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در گفت‌وگو با موج‌رسا:

مبارزه با قاچاق دام با اجرای طرح پلاک کوبی امکان پذیر است

مبارزه-با-قاچاق-دام-با-اجرای-طرح-پلاک-کوبی-امکان-پذیر-است
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه ۸۰ درصد جمعیت دامی استان زنجان پلاک کوبی شده است، گفت: یکی از مهمترین اهداف طرح پلاک‌کوبی دام‌های سبک و سنگین جلوگیری از قاچاق دام است.

محمد علی‌صادقی در گفت‌و‌گو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: در سطح استان زنجان از یک میلیون و ۲۱۳ هزار راس دام ۹۰۰ هزار راس که معادل ۸۰ درصد می‌باشد؛ پلاک‌کوبی شده است.

وی با بیان اینکه علت این موضوع که مابقی دام استان پلاک‌کوبی نشده‌ است، عدم توجه دامداری‌های روستایی به موضوع پلاک کوبی است، افزود: هدف از طرح پلاک‌کوبی دام‌های سبک و سنگین داشتن بانک اطلاعاتی دقیق برای آمارگیری، واکسیناسیون، اصلاح نژاد دام، میزان تولید گوشت قرمز و شیرخام، جلوگیری از قاچاق دام و سرانه مصرف گوشت و شیر است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: خوشبختانه ۱۰۰ درصد دام‌های موجود در دامداری‌های صنعتی پلاک‌کوبی شده‌اند و مسئله‌ای از این بابت نیست.

وی با اشاره به اینکه در سطح استان سالانه ۲۴۹ هزار تن انواع محصولات دامی تولید می‌شود گفت: این استان سهم دو درصدی در تولید این محصولات در کشور دارد.

صادقی با بیان اینکه میزان سالانه تولید شیر در استان بیش از ۱۵ هزار تن است، گفت: چندین واحد پرورش گوساله و گوسفند پرواری در استان در حال احداث است که با تکمیل این پروژه‌ها میزان تولید گوشت قرمز بالاتر خواهد رفت و استان زنجان به یکی از قطب‌ها در تولید گوشت قرمز تبدیل خواهد شد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر