logo
امروز : دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۷:۰۹
[ شناسه خبر : ۲۷۹۱۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان؛

اعتباری از محل تبصره ۱۸ از استان زنجان بیرون نرفته است

اعتباری-از-محل-تبصره-۱۸-از-استان-زنجان-بیرون-نرفته-است
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه خوشبختانه بخش تسهیلات تبصره ۱۸ استان با رقمی که انعقاد قرار داد شده بیش از ۱۰۰ درصد جذب شده است، گفت: اموری که مصوب شده اما موفق به ارائه نشدیم از محل تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۱ که مبلغ ۲۲۰ میلیارد تومان است پرداخت خواهد شد.

به گزارش موج رسا; ناصر فغفوری امروز در جلسه ستاد تسهیل و کارگروه رفع موانع تولید استان زنجان، اظهار داشت: یکی از دلایلی که جلسه به طور مشترک با کمیسیون هماهنگی بانک‌ها برگزار شد این بود که سیاست‌های بانکی در کمیسیون هماهنگی بانک‌ها تدوین می‌شود، و انتظارت واحد‌های تولیدی در کارگروه رفع موانع تولید؛ برای هماهنگی بیشتر نخستین جلسه در این راستا برگزار شد.

وی با بیان اینکه مشکلات موردی سه واحد‌ تولیدی مورد بررسی قرار گرفت، افزود: واحدی بدهی معوقه در شهرستان خرمدره داشت که این بدهی‌های معوقه حل شد، امروز مصوبه داده شد تا بدهی بر اساس مبنای محاسبات هیئت خبرگان بانکی تسویه شود و بعد تسویه آزاد شود. واحد دوم طرح توسعه در شهرستان طارم بود که تسهیلاتی از محل صندوق کارافرینی مهر امید داده شده اما نیاز پروژه کامل برطرف نشده و طرح زخمی و نیمه کاره است اما مقرر شد تا مصوب شود تسهیلات مورد نیاز برای به بهره‌برداری رساندن که در حدود ۶ میلیارد تومان است توسط صندوق مهر کارآفرینی امید ارائه دهد.

فغفوری گفت: واحد سوم نیز قراردادی را با بخش‌های دولتی برای تامین موتور سیکلت داشت، بنا شد با مساعدت بانک ملی با ارائه ضامن این واحد را همراهی کند.

وی اذعان کرد: خوشبختانه بخش تسهیلات تبصره ۱۸ استان با رقمی که انعقاد قرار داد شده بیش از ۱۰۰ درصد جذب شده است، با این حال اموری که مصوب شده اما موفق به ارائه نشدیم از محل تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۱ که مبلغ ۲۲۰ میلیارد تومان است پرداخت خواهد شد. با این شرایط تبصره ۱۸ به طور کامل اعتبارات را گرفت و هیچ اعتباری از استان بیرون نرفت.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه طرح رونق به تازگی و اواخر تیر ماه در استان ایجاد شده است، خاطر نشان کرد: با این شرایط بانک‌ها در مرحله بررسی قرار دارند، نهایتا به دلیل اینکه سیاست‌گذاری انجام شود تا منابع داخلی بانک‌ها در چه حوزه‌ای پرداخت خواهد شد مقرر شد تا حتما شبکه بانکی با هماهنگی معاون اقتصادی استاندار زنجان سامانه‌ای را طراحی کنند و از ابتدای سال شبکه بانکی با هر نوع تسهیلاتی داده به جزئیات مشخص ارایه دهند./ب

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر